Μπάσκετ

H συνεχής επικοινωνία με τον Κέλι, η στάση του Αμερικάνου και τα δεδομένα

Ο Άρης ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, την στιγμή που ο Τζέιμς Κέλι παραμένει στην Αμερική λόγω του σοβαρού προσωπικού προβλήματος που έχει.

Η ζωή του Τζέιμς Κέλι έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα. Άφησε και πάλι το μπάσκετ για να βρεθεί στην Αμερική λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού θέματος, ενώ η γυναίκα του, Βερόνικα έφερε στην ζωή τον Ρόις Γιάννη Κέλι.

Ο 28χρονος παραμένει στις Ηνωμένες Πολιτείες, την στιγμή που οι κιτρινόμαυροι έχουν δείξει την απαραίτητη κατανόηση. Την ίδια στιγμή βέβαια οι κιτρινόμαυροι παραμένουν σε επαφή μαζί του ώστε να έχουν εικόνα για την πιθανό ημερομηνία επιστροφής του. Ο ίδιος ο Κέλι επαναλαμβάνει στους ανθρώπους της ομάδας ότι θέλει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη -και θα το κάνει-, χωρίς όμως να έχει μπει κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Στο επόμενο διάστημα υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια για τον μπασκετικό Άρη, με την διοίκηση να εξετάζει και τρόπους για να αντικατασταθεί σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button