Ποδόσφαιρο

H πρόταση της ΑΕΚ για τα πλέι οφ

Τι πρότεινε στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας

Στο ΔΣ, στο οποίο ορίστηκε η σέντρα στο πρωτάθλημα στις 18-19-20 Αύγουστου, πρόταση για κοινό ορισμό του προγράμματος του νέου πρωταθλήματος της Σουπερ Λίγκας μαζί με εκείνο των Playoffs, πρότεινε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος κι αντιπρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Γιώργος Κοσμάς, πρότεινε -και θα το καταθέσει κι επίσημα εγγράφως- να γίνεται η κλήρωση με τους αριθμούς 1-6 για τις αντίστοιχες θέσεις, χωρίς να είναι γνωστές ποιες ομάδες θα τις έχουν καταλάβει. Να καταργηθεί δηλαδή αυτό ό, τι γινόταν μέχρι φέτος, με την κλήρωση των Playoffs να πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος. Μάλιστα, από την «Ένωση» υποστηρίζουν ότι η πρότασή τους έχει παραμέτρους που θα χρειαστεί να εξεταστούν μεν, ωστόσο είναι απόλυτα εφικτό να υλοποιηθούν.

loading...

Επίσης, σε ό, τι αφορά το κανονιστικό πλαίσιο του νέου πρωταθλήματος και επειδή η επιτροπή που ασχολήθηκε με αυτό είχε οριστικοποιήσει τις προτάσεις της πριν κηρυχθεί από τον ΠΟΥ η λήξη του χαρακτηρισμού της Covid ως πανδημίας, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε να υπάρξει αλλαγή αντίστοιχα και στον κανονισμό διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος προκειμένου να μην δημιουργείται σύγχυση αντίστοιχη με αυτή μέσα στα φετινά Playoffs.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button