Ποδόσφαιρο

H απόφαση για Ίμπε «τονίζει» το έγκλημα της ΕΠΟ

Η Ελληνική Ομοσπονδία με τις συμβουλές της έχει πάρει στο λαιμό της τον Άρη, και αυτό φαίνεται ακόμη περισσότερο στην υπόθεση του Ίμπε.

Η απόφαση για τον Ίμπε είναι η πρώτη που ήρθε για υποθέσεις στις οποίες ο Άρης παραστάθηκε κανονικά, κόντρα σε αυτά που είχε συμβουλέψει η ΕΠΟ με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι να δικαιωθούν απόλυτα.

Αυτό τι σημαίνει; Ότι αν υπήρχε η στοιχειώδης σοβαρότητα ενδεχομένως ο Άρης να μην χρειαζόταν να περάσει τίποτα από όλα αυτά. Αν η ομοσπονδία ήξερε τα… αυτονόητα, αν ενημέρωνε τον Άρη για το τι πρέπει να γίνει θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει περισσότερους από 12 μήνες αβεβαιότητας.

Αρχικά να μην απαγορευτούν οι μεταγραφές στην ομάδα τον περσινό Ιανουάριο. Να ενισχυθεί κανονικά η ομάδα και ενδεχομένως έχει καλύτερες πιθανότητες και για τον στόχο του περσινού κυπέλλου.

Ακόμη δεν θα υπήρχε ένα καλοκαίρι αβεβαιότητας και ο Άρης δεν θα χρειαζόταν να ξοδέψει τεράστια ποσά -σε περίοδο πανδημίας- για τους παλιούς του αθλητές.

Τέλος σίγουρα δεν θα υπήρχε καμία αγωνία για το καλοκαίρι. Δεν θα περιμέναμε με αγωνία την υπόθεση Ντουρμισάι για να δούμε… τι θα γίνει και αν θα υπάρχει δυνατότητα για μεταγραφές στις δύο επόμενες περιόδους.

Δεν θα προσπαθήσει κανείς να πει ότι οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν καμία ευθύνη για τον χειρισμό των υποθέσεων των Ούμπιδες, Πορτίγια, Μαγκνταλένα και Σιστόν. Θα μπορούσε ενδεχομένως να αψηφήσει τις προτάσεις της ΕΠΟ, αλλά ο Γραμμένος και οι λοιπές «αυθεντίες» είναι αυτοί που δημιούργησαν το θέμα εξ αρχής…

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button