Μπάσκετ

FIBA, Euroleague, NBA, προσπαθούν να ενώσουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ

Το δημοσίευμα της “Marca”, επιβεβαιώνει τις συζητήσεις των οργανισμών παγκόσμιου μπάσκετ, FIBA, NBA, Euroleague, για την επανένωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η παγκόσμια ομοσπονδία, αναφέρει: «στα μέσα Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα μία συνάντηση, για να συζητηθεί η επανένωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ», ενώ τονίζει την συμμετοχή του NBA στις συζητήσεις: «… ως ένας παίκτης “κλειδί” στην ανάπτυξη του αθλήματος και μακροχρόνιος συνεργάτης της FIBA».

Από την μεριά της, η Euroleague, έρχεται για να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα: «… στα θέματα που συζητήθηκαν δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ η δημιουργία ενός ομίλου του NBA στην Ευρώπη».

Η Marca, επίσης, δήλωσε πως οι συζητήσεις οδηγούν σε διαπραγματεύσεις για την δημιουργία του NBA Europe, ενός πρωταθλήματος που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα του αμερικάνικου NBA, αλλά δεν πρόκεται να είναι τμήμα της λίγκας.

Τοποθετήθηκε και ο εκπρόσωπος του NBA, Μάικ Μπας: «Προσκληθήκαμε πρόσφατα να συμμετάσχουμε στις συζητήσεις για τον τρόπο που μπορούμε να συνεργαστούμε για να αναπτύξουμε το μπάσκετ στην Ευρώπη. Ανυπομονούμε να συμμετάσχουμε στη συνέχεια αυτών των συζητήσεων στο μέλλον».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button