Ποδόσφαιρο

Έντονη κριτική σε Χαΐροβιτς: “Κατάρρευση! Εξαφανίστηκε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη”!

Τι αναφέρεται για τον Βόσνιο

Κατά καιρούς είχαν γίνει προσπάθειες να λυθεί το συμβόλαιο του Ιζέτ Χαΐροβιτς. Το “διαζύγιο” δεν ήρθε, ο Βόσνιος παρέμεινε στον Άρη αλλά από τον Μάρτιο του 2022, δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα της ομάδας.

Για πολύ καιρό έχει μείνει ανενεργός αγωνιστικά και στη Βοσνία υπάρχει δημοσίευμα για τον 31χρονο παίκτη, στον οποίο του ασκείται κριτική για την… κάτω βόλτα που έχει πάρει η καριέρα του. “Πλήρης κατάρρευση της καριέρας του Ιζέτ: «Εξαφανίστηκε» ο Χαΐροβιτς από τον ποδοσφαιρικό χάρτη!”, είναι ο τίτλος του άρθρου.

“Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς γνώρισε πλήρη οπισθοδρόμηση στον ελληνικό σύλλογο Άρη, του οποίου είναι μέλος από το καλοκαίρι του 2021. Ο Χάιροβιτς δεν έπαιξε ούτε ένα παιχνίδι με την ελληνική ομάδα τη φετινή σεζόν, ενώ πέρυσι βρέθηκε στο γήπεδο μόνο για 155 λεπτά σε 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιό του με τον Άρη διαρκεί μέχρι το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αν θέλει να επαναφέρει την καριέρα του σε καλύτερη τροχιά, το διαζύγιο με την ελληνική ομάδα είναι η μόνη λογική λύση”, προσθέτει το δημοσίευμα για τον Βόσνιο, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον Άρη.

Θυμηθείτε: Ο Χαΐροβιτς, το δώρο του και το… εξωπραγματικό ποσό!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button