Γενικά

CHAOS: Το ελληνικό υπερ-Car είναι γεγονός (video)

Πανδημία… CHAOS

“Η επόμενη παγκόσμια πανδημία θα ονομάζεται CHAOS με υπογραφή S. Panopoulos “Όσοι δεν γνωρίζεται σχετικά με αυτό το Project, πρόκειται για ένα  πρωτότυπο όχημα που κατασκευάζει η ελληνική εταιρεία Spyros Panopoulos Automotive και σύμφωνα με τον επικεφαλής της Σπύρο Πανόπουλο θα είναι το πρώτο Ηyper Car που θα συνοδεύεται από την ελληνική σημαία.

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη:

Είναι πολύ χαρακτηριστική η ατάκα που έγραψε και ένας αναγνώστης για τον Έλληνα κατασκευαστή και με αυτήν θα συμφωνήσουν πολλοί: «η επόμενη παγκόσμια πανδημία θα ονομάζεται CHAOS με υπογραφή S. Panopoulos».

CHAOS: Το ελληνικό υπερ-Car είναι γεγονός

Κόντρα στη λογική…

Αν και στην Ελλάδα γνωρίζουμε πως το περιβάλλον για το αυτοκίνητο είναι εχθρικό, ο Έλληνας Σπύρος Ο Σπύρος λέει ναι σε συνεργασίες όχι σε εξαγορά… Πανόπουλος έχει βάλει σκοπό της ζωής του να κατασκευάσει το ελληνικό Hyper Car, με ελληνικά αξεσουάρ και πάνω απ’ όλα από ελληνικά χέρια. Για να γιγαντώσει την εταιρεία του ο Σπύρος Πανόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματίες.

O Σπύρος Πανόπουλος είναι ο δημιουργός του ελληνικού υπεραυτοκινήτου…

Όμως όπως ο ίδιος έχει δηλώσει δεν έχει σκοπό να εξαγοράσει κάποιος την Spyros Panopoulos Automotive αλλά να συνεργαστεί μόνο με όσους έχουν πάθος και μόνο στην περίπτωση που το CHAOS φτιαχτεί στην Ελλάδα. Πρόσφατα μάλιστα απέρριψε πρόταση εξαγοράς που είχε από το εξωτερικό και μεγάλη εταιρεία, γι’ αυτό ακριβώς το λόγο.

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο…

Στην πρόσφατη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει, είχε τονίσει πολύ τις λέξεις Ελλάδα και Έλληνας. Για να καταλάβετε τι εννοούμε κρατήσαμε μερικές από αυτές ενώ στο video που δημοσιεύουμε μπορεί να τον ακούσετε και να παρατηρήστε το πάθος με το οποίο τις προφέρει.

  • Οτιδήποτε έχει το αυτοκίνητο πάνω είναι κατασκευασμένο Ελλάδα…
  • Εγώ θέλω να μείνω στην Ελλάδα…
  • Δεν με ενδιαφέρει να φτιαχτεί ένα Ηyper Car εξωτερικού…
  • Θέλω να γίνουν όλα Ελλάδα από ελληνικά χέρια…
  • Ο στόχος μας είναι να είναι όλα ελληνικά…
  • Δουλεύουμε 9 άτομα αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι 9 Έλληνες…
  • Εννέα Έλληνες σημαίνει 90 ξένοι…
  • Έχουν το ίδιο πάθος, είναι πολύ ταλαντούχοι, το αγαπάνε πολύ. Και είναι έξυπνοι πολύ. Είναι ΕΛΛΗΝΕΣ…
  • Όπου υπάρχει πρόοδος υπάρχει και ένας Έλληνας μέσα…

Τελικά καταφέραμε να τραβηξουμε έστω και λίγο την… κουκούλα

Σήμερα όμως, προχωράμε και σε μία ακόμη αποκλειστικότητα, καθώς αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά την εμπρός όψη αλλά και την πίσω σχεδίαση του Spyros Panopoulos Automotive CHAOS. Επιβλητικές σχεδιαστικές γραμμές, φοβερές καμπύλες, φώτα τεχνολογίας LED και γενικότερα μία εικόνα που θυμίζει εξωπραγματικό… αυτοκίνητο.

Αξίζει να τονίσουμε πως αυτή η σχεδίαση μπορεί να δείχνει γήινη για την κατηγορία του αυτοκινήτου, όμως θα είναι ακόμα πιο προχωρημένη στο δεύτερο CHAOS (ίσως κυκλοφορήσει με άλλη ονομασία) που θα δούμε σύντομα καθώς ήδη τα σχέδια είναι έτοιμα…

Αυτό είναι το ακραξόνιο του CHAOS το οποίο βλέπει να πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας

Tο ακραξόνιο του CHAOS

Η εικόνα μιλά από μόνη της…

Μαζί με τις δύο αποκλειστικές εικόνες αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά και μία ακόμα που αφορά στο ακραξόνιο του CHAOS.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απολαύστε τις φωτογραφίες του ελληνικού υπεραυτοκινήτου αλλά και το Video με τον Σπύρο Πανόπουλο.

ΠΗΓΗ: www.zougla.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com