Μπάσκετ

Basketball Champions League: Με το βλέμμα στo Φάιναλ Φορ της Μάλαγα ο Άρης

Την προσεχή Παρασκευή 12 Μαΐου ξεκινά στη Μάλαγα το φάιναλ φορ του Basketball Champions League και είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν ειδήσεις, που θα αφορούν και τη διοργάνωση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, στην οποία θέλει να βρεθεί ο Άρης.

Στο περιθώριο του φάιναλ φορ, όπως συμβαίνει πάντα, σε μεγάλες διοργανώσεις, θα γίνουν αρκετές επαφές και ζυμώσεις μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων (που θα είναι παρόντες στην πόλη της Ανδαλουσίας), οι οποίες θα έχουν να κάνουν και με τη διοργάνωση της νέας σεζόν.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχουν στο Basketball Champions League και το έχουν μεταφέρει στις συζητήσεις τους με τους ιθύνοντες της διοργάνωσης και φυσικά με τον Διευθύνοντα Σύμβολου του BCL, Πατρίκ Κομνηνό.

loading...

Η ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας, άλλωστε, αποτελεί βασική προϋπόθεση για να παραμείνει στον Άρη ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος επανέλαβε τις τελευταίες μέρες στους διοικούντες της ΚΑΕ, ότι πρώτα θα μιλήσει με την ομάδα, στην οποία βρίσκεται την τελευταία διετία, ξεκαθαρίζοντας ότι αν προκύψει πρόταση από άλλον σύλλογο, θα ενημερώσει τους “κίτρινους”, πριν καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων μαζί τους.

Οι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη Μάλαγα, αν και το ιδανικό θα ήταν να ταξιδέψει στην Ισπανία κάποιο μέλος της διοίκησης, προκειμένου να πληροφορηθεί από χέρι τις προθέσεις των διοργανωτών, αλλά το σημαντικότερο να δείξει ότι ο Άρης είναι παρών και θέλει να επιστρέψει μετά από πέντε χρόνια στο Basketball Champions League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button