ΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Aris Athens Club: Το αυτονόητο η ανακοίνωση για το Πολυτεχνείο-Θα είμαστε στο Παλέ, μόνο νίκη

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε εκπρόσωπος του Aris Athens Club με αφορμή την ανακοίνωση σχετικά με την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Έγινε αναφορά τόσο στην πρόσφατη ανακοίνωση, όσο στις δράσεις του Athens Club τα τελευταία χρόνια και τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει σε δύσκολες στιγμές του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ελένη Παπαδοπούλου:

Αρχικά για το μπάσκετ είπε:

Υπάρχει τεράστια ανησυχία. Σαν Aris Athens Club είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στον Γουλιέλμο. Δεν θέλει χάιδεμα αυτιών, η κατάσταση είναι επικίνδυνη.

Ο ίδιος άργησε πάρα πολύ να φτιάξει ομάδα και τώρα ακροβατούμε σε τεντωμένο σχοινί.

Ο κόσμος του Άρη τώρα αυτό που μπορεί να κάνει είναι να γεμίσει το γήπεδο με το Περιστέρι, να δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό. Και προς το Περιστέρι, αλλά και προς την διοίκηση.

Για το ότι στο παρελθόν είχαν πάρει

Είχε ξεκινήσει το θέμα με τον Παπακυριάκη που μετά το βράδυ παραιτήθηκε. Μετά πιέσαμε τον Λάσκαρη, και τώρα έχουμε τον Γουλιέλμο που μάλλον δεν έχει καταλάβει ακόμη που βρίσκεται.

Για την συνάντηση που είχαν στην Αθήνα με τον Δημήτρη Γουλιέλμο:

Μας δέχθηκε στο γραφείο του μετά από πολλές πιέσεις. Του θέσαμε τους προβληματισμούς τους, χτυπήσαμε το καμπανάκι, αλλά μας έλεγε αυτά που λέει συνήθως.

Εμείς στηρίξαμε μαζικά όπως κάθε χρόνο με διαρκείας, μαζικά θα ανέβουμε και την Κυριακή στο Παλέ γιατί έχουμε δύο ματς όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Η μόνη λύση είναι ο κόσμος. Αλλά πρέπει εκτός από τον κόσμο να γίνουν άμεσες κινήσεις. Με την πολιτεία, να βρεθούν επιφανείς Αρειανοί -που πάντα τους ακούμε και ποτέ δεν τους βλέπουμε- να δώσουν χρήματα.

Και στο Ρέθυμνο θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας.

Για την ανακοίνωση του συνδέσμου σχετικά με το Πολυτεχνείο:

Ηταν το λογικό. Κάθε νοήμον άνθρωπος θα έκανε αυτήν την κίνηση. Σαν Athens Club θέλαμε να δώσουμε φόρο τιμής σε ανθρώπους που έδωσαν την ζωή τους για να είμαστε ελεύθεροι.

Καταθέσαμε στεφάνι στο Μετσόβειο πολυτεχνείο και δεχθήκαμε πολλά θετικά σχόλια.

Για τα μηνύματα που ήθελαν να περάσουν:

Τα μηνύματα που θέλαμε να περάσουμε είναι ξεκάθαρα. Κάναμε και μια αναδρομή στον πόλεμο που δέχθηκε η ομάδα στην εποχή της χούντας.

Θέλαμε να πούμε για την έντονη καταστολή που δέχεται ο κόσμος, με απαγορεύσεις εκδρομών, με συλλήψεις, με εφόδους σε συνδέσμους, όλη η αλυσίδα των τελευταίων ετών.

Για άλλες κινήσεις που έκανε το Aris Athens Club:

Παλαιότερα στήριξε το club τον αγώνα στην Χαλιβουργική, έχουμε στηρίξει τους πληγέντες στο Μάτι, έχουν γίνει πάρα πολλές κινήσεις.

Κάποιοι πρέπει να ξέρουν ότι οι οπαδοί είναι άνθρωποι, και δεν είναι αυτό που θέλουν να δείξουν τα κανάλια και οι κυβερνήσεις.

Για άλλες κινήσεις που πρέπει να γίνουν από τον Άρη:

Πρέπει να πιέσουμε επίσης για τα υπερχρεωμένα ενοίκια, που χρεώνουν τον σύλλογο για το ενοίκιο του γηπέδου, ενώ άλλους τους χαρίζουν γήπεδα και τους πληρώνουν ενοίκια και ρεύματα.

Για το θέμα των μετακινήσεων:

Πρέπει να υπάρχουν μετακινήσεις για όλους τους οπαδούς. Εμείς σαν οπαδοί του Άρη έχουμε δείξει ότι δεν δημιουργούμε ποτέ πρόβλημα.

Έχουμε σπάσει πολλές απαγορεύσεις, κάναν τα πάντα για να μας αποτρέψουν αλλά δεν τα καταφέρανε.

Για τον αγώνα με το Περιστέρι:

Νίκη, μόνο νίκη και όλος ο κόσμος να γεμίσει το Παλέ.

Είναι πολύς ο κόσμος, η παρουσία στην Νέα Σμύρνη τα λέει όλα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button