Ποδόσφαιρο

AS: «Η δεύτερη περιπέτεια του Πάλμα, το κίνητρο, αλλά και ο πόνος στο αντίο…»

Η μετακίνηση του Λουίς Πάλμα στον Άρη συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης της Ονδούρας. Εκτενή τα ρεπορτάζ τόσο από την αναχώρηση του από την πατρίδα του, όσο και από την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Ανάμεσα στις αναφορές που ξεχωρίζουν είναι από τη μεγάλη Ισπανική εφημερίδα AS στην έκδοσή της για το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής, όπου φιλοξενεί την είδηση του Πάλμα τονίζοντας ότι: “Ο Λουίς Πάλμα ταξιδεύει στην Ελλάδα με ενθουσιασμό για ανταγωνισμό σε υψηλό επίπεδο με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο επιθετικός της Ονδούρας τελείωσε την περίοδο αρκετών μηνών αβεβαιότητας για να χαράξει πορεία για την νέα του πρόκληση, τη δεύτερη που θα μπορέσει να κάνει σε ξένο έδαφος”.

Όπως σημειώνει: “Ο Ντέιμπι Φλόρες ήταν ο πρώτος αυτής της νέας γενιάς της Ονδούρας που έκανε το άλμα στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πλέον, ο μέσος περιμένει ήδη έναν επιθετικό συμπατριώτη του για να τον συνοδεύσει στο ίδιο πρωτάθλημα. Ο Πάλμα από την πήρε τον δρόμο εκτός της πατρίδας του και από την Βίντα κατέληξε να υπογράψει στον Άρη Θεσσαλονίκης, φεύγοντας από το σπίτι του για ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον στην καριέρα του”.

Στη συνέχεια τονίζεται ότι: ” Ταξίδεψε αυτό το Σαββατοκύριακο από το αεροδρόμιο Ramón Villeda Morales συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Βίντα Λουίς Κρουζ, ενώ συνοδευόταν και από τους γονείς του πριν από το τελευταίο αντίο στο αεροδρόμιο. Φυσικά υπάρχει πόνος σε αυτό το αντίο, αλλά δεν είναι μεγαλύτερος από το κίνητρο που οδηγεί στην Ευρώπη για να ξεκινήσει τη δεύτερη περιπέτειά του στο εξωτερικό αφού πέρασε από το USL με τους Real Monarchs”.

Καταλήγοντας η αναφορά της AS υπογραμμίζει: “Ο Άρης Θεσσαλονίκης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην όγδοη θέση της ελληνικής Super League και είναι μια από τις πιο παραδοσιακές ομάδες της χώρας. Ο Πάλμα την έχει περιγράψει ως ανταγωνιστική ομάδα, οπότε θα παλέψει για μια θέση στην ομάδα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button