Γενικά

Apple iPod touch: Νέο για το 2019 (video)

Για σχεδόν τέσσερα χρόνια, η Apple δεν είχε ανανεώσει το iPod touch, και μερικοί προφήτευαν ότι η εταιρία τα σταμάτησε για πάντα, αλλά η Apple είχε άλλη άποψη. Η εταιρία παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες το νέο iPod touch.

Η συσκευή εξωτερικά μοιάζει με τις προηγούμενες (οθόνη 4 ιντσών), αυτό που έχει αλλάξει είναι εσωτερικά. Υπάρχει ο νέος επεξεργαστής Α10, το προηγούμενο είχε τον Α8. Ο επεξεργαστής αυτός διπλασιάζει την ταχύτητα της συσκευής, αφού οι εφαρμογές ανοίγουν πολύ πιο γρήγορα, ενώ είναι πια γρήγορο και για παιχνίδια. Στις νέες λειτουργίες περιλαμβάνονται FaceTime και Augmented Reality.

Όσον αφορά την αναπαραγωγή μουσικής, όλα παραμένουν τα ίδια. Επίσης παραμένει στη θέση της η θύρα Lightning αλλά και η υποδοχή mini jack των ακουστικών. Αν και η συσκευή παίζει FLAC, στο iTunes δεν υπάρχουν τέτοια αρχεία. Το νέο iPod touch είναι διαθέσιμο σε γκρι, λευκό, χρυσό, μπλε, ροζ και κόκκινο χρώμα. Οι τιμές του νέου iPod touch παραμένουν ίδιες δηλαδή 230 ευρώ για το 32GB έως 450 ευρώ για το κορυφαίο μοντέλο με 256 GB μνήμης.

Υπάρχουν και εκδόσεις στα 64GB και 128GB. Στην συσκευασία υπάρχουν ακουστικά, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι το iOS 12.3. Κατά τα άλλα η κάμερα είναι 8ΜP, γράφει βίντεο 1080/30p και έχει slow motion στα 120fps όπως και time-lapse.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button