Ποδόσφαιρο

H Superleague θα μοιραστεί γνωστές και άγνωστες ιστορίες

«Μένουμε σπίτι» οπότε υπάρχει χρόνος για ανάγνωση κάθε είδους… Η Superleague επιθυμώντας να συμβάλλει στη δημιουργική απασχόληση αυτή τη δύσκολη περίοδο, γνωστοποίησε ότι θα δημοσιεύει καθημερινά στην ιστοσελίδα της γνωστές και άγνωστες ιστορίες από τα 60 χρόνια της Α’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της Superleague:

«Η πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του μονοπωλούν την επικαιρότητα και αναδεικνύουν τη σημασία της ατομικής ευθύνης και της συμμόρφωσης με τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιοι φορείς, το υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

H Super League παρουσιάζει μια σειρά θεμάτων που δημοσιεύει στην επίσημη ιστοσελίδα της www.slgr.gr, ευελπιστώντας ότι θα προσφέρει σε όλους μια ευχάριστη διέξοδο, χωρίς φυσικά να παραβλέπει ότι πρωταρχικής σημασίας είναι η καταπολέμηση και ο περιορισμός της πανδημίας:

Γνωστές και άγνωστες ιστορίες της Ιστορίας της Α’ Εθνικής, όπως αναδεικνύονται στο Λεύκωμα 60 χρόνια Α’ Εθνική.

Μια συνοπτική ανασκόπηση ανά αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Super League 2019-2020, με βίντεο των καλύτερων γκολ.

Ενδιαφέροντα θέματα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Super League 2019-2020.

Σαν σήμερα, η ιστορία των 60 χρόνων της Α’ Εθνικής, με καθημερινά αφιερώματα.

Με αίσθηση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Super League υπενθυμίζει τις οδηγίες προφύλαξης για το κοινό, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας:

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα για τη λοίμωξη από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2, κρίνεται ιδιαίτερα αναγκαία η συστηματική εφαρμογή όλων των μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης και διασποράς του νέου κορωνοϊού, με έμφαση στα ακόλουθα:

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Πλένουμε τα χέρια μας τακτικά και σχολαστικά με σαπούνι και νερό ή με αλκοολούχο διάλυμα και αποφεύγουμε την επαφή των χεριών με το πρόσωπο (μάτια, μύτη, στόμα).
Καλύπτουμε τον βήχα ή το φτέρνισμα με χαρτομάντιλο το οποίο απορρίπτουμε άμεσα στα απορρίμματα. Αν αυτό δεν είναι διαθέσιμο, καλύπτουμε με το εσωτερικό του αγκώνα.
Εάν εμφανίσουμε ήπια συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού (βήχας, καταρροή, πυρετός, πονόλαιμος) παραμένουμε στο σπίτι σε απομόνωση.
Σε περίπτωση επιδείνωσης των συμπτωμάτων ή εάν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα (ηλικιωμένα άτομα, άτομα οποιασδήποτε ηλικίας με χρόνια υποκείμενα νοσήματα π.χ. σακχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακά και χρόνια αναπνευστικά νοσήματα, αρτηριακή υπέρταση), επικοινωνούμε άμεσα με τον θεράποντα ιατρό για ιατρική αξιολόγηση.
Εάν λαμβάνουμε φαρμακευτική αγωγή συμμορφωνόμαστε στις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ

Δεν ερχόμαστε σε επαφή με άτομα που εμφανίζουν συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος (βήχα, καταρροή, πυρετό, πονόλαιμο).
Αποφεύγουμε χώρους συγχρωτισμού, κοινωνικές εκδηλώσεις, επισκέψεις σε οικίες και παραμονή σε ανοιχτούς χώρους σε συνθήκες συγχρωτισμού.
Αποφεύγουμε όλα τα μη απαραίτητα ταξίδια τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Δεν προσερχόμαστε σε ιατρό ή σε μονάδα υγείας σε περίπτωση εμφάνισης ήπιων συμπτωμάτων λοίμωξης του αναπνευστικού (βήχα, καταρροή, πυρετός, φαρυγγαλγία).
Αποφεύγουμε αυστηρά τις επισκέψεις σε νοσηλευόμενους ασθενείς.
Αποφεύγουμε αυστηρά την επαφή με άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, ακολουθούμε αυστηρά όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής (πολύ καλό και σχολαστικό πλύσιμο των χεριών, χρήση μάσκας ή τήρηση απόστασης τουλάχιστον 2 μέτρων)».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button