Γενικά

49 συλλήψεις στον χώρο του ΑΠΘ για ναρκωτικά το τελευταίο διάστημα

H Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τις δράσεις, στην περιοχή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση των μορφών παραβατικότητας που παρατηρούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ενεργούν καθημερινά ελέγχους αλλά και προσαγωγές και συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε συναφείς υποθέσεις.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο χρονικό διάστημα ειδικά από 20 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2018, συνελήφθησαν στην περιοχή 32 άτομα για υποθέσεις που αφορούσαν ναρκωτικά και σχηματίσθηκαν 27 συναφείς ποινικές δικογραφίες, από τις οποίες οι 4 ήταν σε βαθμό κακουργήματος.

Αργότερα, από 8 έως 12 Νοεμβρίου 2018, συνελήφθησαν άλλα 17 άτομα για υποθέσεις με ναρκωτικά και σχηματίσθηκαν άλλες 16 συναφείς ποινικές δικογραφίες, από τις οποίες οι 2 σε βαθμό κακουργήματος.

Συνολικά, από 20 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου 2018, έχουν συλληφθεί 49 άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών και έχουν σχηματισθεί 43 δικογραφίες από τις οποίες οι 6 σε βαθμό κακουργήματος.

Επίσης, στις 12 Νοεμβρίου 2018 προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου ημεδαπός. Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ληστεία, η οποία διαπράχθηκε στις 9 Νοεμβρίου 2018 σε βάρος ημεδαπής κατά τον χρόνο ανάληψης χρημάτων από το ΑΤΜ του ΑΧΕΠΑ.

Όσον αφορά παρόμοια υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπού την 12:30 ώρα της 8 Νοεμβρίου 2018 στο ίδιο ΑΤΜ, σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία ενημερώθηκε την 20:00 ώρα της ίδιας ημέρας από τον παθόντα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι δράσεις αυτές, που εντάσσονται στο ευρύτερο επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button