Απόψεις

4η χρονιά στα υπόγεια…

Είναι από τα παράξενα που θα ΞΑΝΑΣΥΜΒΟΥΝ στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ, και βέβαια σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, σταματάει να είναι σύμπτωση.

Φαίνεται ότι ο νυν ποδοσφαιρικός μεγαλομέτοχος δεν έχει συμμορφωθεί από τα ίδια του τα λάθη, αφού και δημόσια άλλωστε έχει παραδεχτεί για ” εγκλήματα” που έκανε.

Εκτιμώ ότι έστω και λίγο έχει παρέμβαση στο αγωνιστικό κομμάτι όσο αφορά τις προσθήκες!

Σίγουρα δεν είναι παρεμβατικός όπως πέρυσι,αφού μαζί με τον Αναστόπουλο έκαναν κόντρα ποιος από τους δύο θα έφερνε …τους πιο πολλούς και βέβαια ληγμένους ποδοσφαιριστές.

Φέτος λοιπόν αδυνατώ να πιστέψω ότι ο αντικαταστάτης του Διούδη και σύμφωνα με το ορθολογικό σκεπτικό του Μυροφορίδη, θα είναι ο 36χρονος Καλντιμήρης αναπληρωματικός της Βέροιας!

Βέβαια υπάρχει και συνέχεια,αφού η περίπτωση του Βραζιλιάνου Πίντο μάλλον δένει το γλυκό.

Έψαξα πολύ την περίπτωση του, ρωτώντας και πρώην συμπαίκτη του.

Η απάντηση αφοπλιστική: πρόπερσι έπαιξε κανονικά με 12 γκολ τα οποία 5 με πέναλτι, είναι εκτός ρε Τάσο (συνεχίζει) 8 μήνες και έχει συχνούς τραυματισμούς, πολύ πολύ βαρύς πλέον.

(Αυτά από πρόσφατο ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ του) ο οποίος στο τέλος μου είπε: είναι δυνατόν να τον πήρε ο ΑΡΗΣ!!!

ΤΕΛΙΚΑ δεν μπορώ να καταλάβω πόσο απαραίτητη ήταν αυτή η προσθήκη, για ποιον σκοπό έγινε …και βέβαια με το που πάτησε το πόδι του στην ομάδα, συζητήσαμε για δανεισμό στη Βέροια, και ταυτόχρονα ψάχνουμε για σέντερ φορ!!

Ο παίχτης υπόψην έκλεισε για δύο χρόνια και εάν δεν επανέλθει, ποιος με διαβεβαιώνει ότι του χρόνου τέτοια εποχή καθίσει πάνω στο συμβόλαιο του, δεν συμφωνήσει για αποχώρηση και μας δημιουργήσει προβλήματα με την αδειοδότηση (βλ. Μπουλγκερά Τζιμπούρ, Αντρέου, Ταυλαριδη κ.α)

Το έχω πει δεκάδες φορές στην ΕΚΜΠΟΜΠΗ μου…

Δεν εξαρτάται η επιτυχία του κάθε Μυροφορίδη αποκλειστικά μόνο από αυτόν, όσο πετυχημένος και να είναι, εφόσον δεν έχει το καλύτερο η κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον από τον πρόεδρο στην προκειμένη περίπτωση τον κο Καρυπίδη, του οποίου η υποχρέωση είναι ΜΟΝΟ η οικονομική συνέπεια και τίποτα άλλο.

Πιθανολογώ ότι το κουσούρι δεν το έκοψε ο σημερινός πρόεδρος για να περνάει κάποιες πινελιές στο αγωνιστικό.

Να σας θυμίσω τελειώνοντας, ότι ο κος Μυροφορίδης στις προηγούμενες ομάδες που δούλεψε και πέτυχε, δεν είχε καμία παρέμβαση από τους πρώην εργοδότες του.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button