Ποδόσφαιρο

3+1 νέες ιδέες για να τιμωρηθεί ο Άρης από την ΕΠΟ

Με δύο προσπάθειες της ΕΠΟ να έχουν πέσει στο κενό, άπαντες στην Ελλάδα περιμένουν με αγωνία τους επόμενους τρόπους με τους οποίους τα… σαΐνια της Ελληνικής ομοσπονδίας

Το YellowRadio.gr σας παρουσιάζει 3+1 νέες ιδέες που μπορεί να υιοθετηθούν από την ΕΠΟ, προκειμένου να γίνουν όλα όπως θα τα ήθελαν στην Ελληνική Ομοσπονδία.

1. O Άρης απειλεί την κοινωνική συνοχή, απαγόρευση νικών επί του ΠΑΟΚ για πέντε χρόνια και αφαίρεση 10 βαθμών

Αρχικά ας ξεκινήσουμε από το προφανές, το πως ο Άρης προκάλεσε ουσιαστικά τα επεισόδια του ΟΑΚΑ. Όπως φάνηκε οι τρεις νίκες των κιτρινόμαυρων προκάλεσαν αναβρασμό στο στρατόπεδο των του ΠΑΟΚ, με τους οπαδούς του να εισβάλλουν στο γήπεδο, να κάνουν επεισόδια και να φτάνουν στο σημείο να βρίζουν τις οικογένειες των παικτών τους.

Έτσι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στην Αθήνα απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι, με τον εκνευρισμό αυτό να μετατρέπεται σε επεισόδια. Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι όλα αυτά είναι ευθύνη του Άρη, για αυτό η ΕΠΟ είναι έτοιμη να πάρει τα μέτρα της.

Αρχικά θα απαγορεύεται στον Άρη να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Οι νίκες των κιτρινόμαυρων στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απειλούν την κοινωνική συνοχή. Αυτός ο νόμος θα ισχύει για την επόμενη πενταετία και μετά θα αξιολογηθεί η κατάσταση της κοινωνίας.

Συμβολικά θα αφαιρεθούν και 10 βαθμοί στον Άρη, όσοι ακριβώς στερήθηκαν φέτος από τον ΠΑΟΚ.

2. Κατηγορούνται για στημένα (1 ημίχρονο, 2 τελικό) οι νομικοί του Άρη, δύο χρόνια εκτός Ευρώπης η ομάδα

Στον αγώνα του Άρη με την ΕΠΟ οι κιτρινόμαυροι μέχρι στιγμής μπορεί να μένουν αρχικά πίσω στο σκορ, αλλά στο τέλος κερδίζουν κατά κράτος. Ο κ.Ζέμπερης και ο κ.Μπιλίρης σκοράρουν… κατά ριπάς ανατρέποντας τις υποθέσεις Λάσκοφ, άδειας και -κατά τα φαινόμενα- Ντουρμισάι.

Μετά από τόσες αποφάσεις που είχαμε… άσσο (ΕΠΟ) ημίχρονο και διπλό (Άρη) τελικό ήρθε η ώρα να επέμβει η Sportsradar και να δει αν εκτός από μοτίβο υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτές τις ανατροπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ιστοσελίδων που έχουν έδρα την Κύπρο τελικά αυτές οι ανατροπές θα οδηγήσουν την EΠΟ στο να απαγορεύσει στην ομάδα την έξοδο της στην Ευρώπη τα δύο επόμενα χρόνια.

Αν δε, η απόφαση αυτή της ΕΠΟ ανατραπεί στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, η διάρκεια της τιμωρίας του Άρη (προφανώς) θα αυξηθεί.

3. Αθέμιτος ανταγωνισμός κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη, -(Χ+1) στον Άρη για την επόμενη τριετία

Πολλοί λένε ότι οι πιο δυνατοί νόμοι είναι οι άγραφοι. Αν είναι έτσι πραγματικά, τότε η προσέγγιση του Άρη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι απαράδεκτη. Οι κιτρινόμαυροι σπάνε τους άγραφους νόμους σύμφωνα με τους οποίους πρέπει να παίρνεις απλά ότι… κόκαλα αφήνουν οι εξυγιαντές και να είσαι χαρούμενος.

Ο Άρης αντί να συμμορφωθεί με τα «πρέπει» των άγραφων νόμων του Ελληνικού ποδοσφαίρου όχι απλά κάνει καλές ομάδες, αλλά τους κερδίζει και μέσα στα γήπεδο! Αυτό συνιστά σίγουρα αθέμιτο ανταγωνισμό, τόσο με τις ομάδες που συμμορφώνονται, όσο και με την ΑΕΚ (στην παρούσα περίπτωση) που δεν μπορούσε να ξέρει κάπως ότι οι αντίπαλοι της θα θέλουν να την κερδίζουν.

Για να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον θα υιοθετηθεί μία πρωτοφανής, αλλά σίγουρα απαραίτητη τακτική, με τον Άρη να δέχεται αφαίρεση -(Χ+1) βαθμών. Το «X» συνιστά την απόσταση των κιτρινόμαυρων από τον εξυγιαντή με την λιγότερη βαθμολογία.

Δηλαδή αν ο Άρης έχει 60 βαθμούς και η ΑΕΚ 48, η διαφορά είναι 12 βαθμοί, άρα -(12+1), θα αφαιρεθούν από τους κιτρινόμαυρους 13 πόντοι.

3+1 Τιμωρία για την απαράδεκτη συμπεριφορά στον Παλαθουέλος, all time classic -6 και απαγόρευση εξόδου στην Ευρώπη

Λίγοι παίκτες είχαν τόσο καλή συμπεριφορά όσο ο Ρούμπεν Παλαθουέλος. Στην ίδια ομάδα από το 2006 έως το καλοκαίρι του 2022 (σύμφωνα πάντα με τις επισημάνσεις του κ.Σαράκη), χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Ο Παλαθουέλος επί 15 χρόνια δεν παίρνει δευτερόλεπτο συμμετοχής, έχει πληρωθεί μόλις 50.000 ευρώ όλες αυτές τις σεζόν και όμως δεν έχει κάνει το παραμικρό παράπονο. Ο Ισπανός αδικήθηκε ξεκάθαρα από τον Άρη και όπως εσείς ψηφίσατε οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να τιμωρηθούν για αυτό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button