Μπάσκετ

2021 by Yellow: Οι 14 ξένοι, αυτοί που βοήθησαν και οι απογοητεύσεις (+POLLS)

Δεκατέσσερις διαφορετικοί ξένοι πέρασαν την προηγούμενη χρονιά από τον μπασκετικό Άρη.

Το YellowRadio.gr κάνει το δικό του αφιέρωμα στο 2021 και τα όσα συνέβησαν στον μπασκετικό Άρη. Παρά το ban που υπήρχε στο πρώτο μισό της χρονιάς, οι κιτρινόμαυροι είδαν συνολικά 14 ξένους παίκτες να φοράνε την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Οι παίκτες που αποδείχθηκαν πιο χρήσιμοι είναι οι Τζέιμς Κέλι και Ολιβιέ Χάνλαν. Ο πρώτος σε πέντε ματς έχει ήδη τρία βραβεία MVP, μετρώντας 18 πόντους ανά αγώνα και αποτελώντας καταλυτικό παράγοντα στο θετικό σερί του Άρη.

Από την άλλη πλευρά ο Χάνλαν κατάφερε να οδηγήσει τον Άρη σε μία μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, και να είναι επικεφαλής στις λίστες του πρώτου σκόρερ και του MVP του πρωταθλήματος πριν τραυματιστεί.

Φέτος ακόμη ήρθαν οι Κάουαν, Γουίλιαμς, Τζούστον και Λόκετ που έχουν μείνει στην ομάδα, ενώ για… περιορισμένες εμφανίσεις επιστρατεύτηκαν οι λύσεις των Κλόμπουτσαρ και Φίνκε.

Όσο για πέρυσι, η ομάδα είχε τέσσερις Αμερικανούς (Ντεκόζι, Λιτλ, Σούλερ, Τσάλμερς) και δύο κοινοτικούς, τους Ντραγκίσεβιτς και Μιλόσεβιτς. Από αυτούς «διψήφιοι» ήταν οι Τσάλμερς και Ντεκόζι, με την πλειοψηφία των παικτών να μην αποδίδουν σύμφωνα με αυτά που θα ήθελαν οι κιτρινόμαυροι.

Ποιος είναι ο ποιοτικότερος ξένος που απέκτησε ο Άρης το 2021:

Ποιος είναι ο ποιοτικότερος ξένος που απέκτησε ο Άρης το 2021:

View Results

Loading ... Loading ...

Ποιος ξένος βοήθησε λιγότερο τον Άρη το 2021:

Ποιος ξένος βοήθησε λιγότερο τον Άρη το 2021:

View Results

Loading ... Loading ...

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button