Μπάσκετ

2021 By Yellow: Οι νότες αισιοδοξίας στον μπασκετικό Άρη (+POLL)

Μέσα σε μία πολύ δύσκολη χρονιά για τον Άρη, υπήρχαν κάποιοι λόγοι για χαμόγελα.

Το 2021 ολοκληρώνεται και το YellowRadio.gr κάνει μία ανασκόπηση όσων είδαμε τους τελευταίους 12 μήνες, με τον μπασκετικό Άρη να έχει στην διάθεση του παίκτες που μπορούν να κάνουν τον κόσμο να είναι αισιόδοξος ενόψει του μέλλοντος.

Με την σημερινή μορφή που έχει η μεταγραφική αγορά της καλαθόσφαιρας, οι Αμερικάνοι έρχονται και φεύγουν εν ριπή οφθαλμού. Αν κάποια ομάδα θέλει να επενδύσει στο μέλλον της, πρέπει να το κάνει μέσα από Έλληνες παίκτες.

Στους τελευταίους 12 μήνες η μεγαλύτερη «αποκάλυψη» για τον Άρη είναι ο Όμηρος Νετζήπογλου. Ο νεαρός αθλητής από το ξεκίνημα της χρονιάς 20/21… δάγκωνε σίδερα, δεν του δόθηκε όμως η ευκαιρία πριν την τρίτη Απριλίου και το παιχνίδι με τον Κολοσσό. Σε εκείνο το ματς είχε 4 πόντους σε 6 λεπτά συμμετοχής 1/1 δίποντο και 2/2 βολές.

Την παρουσία του όμως την έκανε πραγματικά αισθητή ενάντια στον Ιωνικό. Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, πήρε τον Άρη στις πλάτες του, με 22 πόντους (6/9 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/4 βολές) 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και δύο κλεψίματα.

Φέτος αποτελεί βασικό μέλος του ροτέισον της ομάδας, βοηθώντας σε κάθε παιχνίδι και όντας εκ των κορυφαίων κόντρα στον Παναθηναϊκό (13π. 6/7 δίποντα 1/2 βολές, 6 ριμπάουντ).

Εκτός του Νετζήπογλου υπάρχει πάντα και ο Γιάννης Σιδηροηλίας. Μπορεί να μην έχει κάνει ακόμη κάποια «εκρηκτική» εμφάνιση, αλλά στο παρελθόν έχει δείξει ότι είναι ένα παιδί που πάντα δίνει το 100%. Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες έμεινε εκτός, λόγω τραυματισμού.

Ο Άρης επίσης έχει στην διάθεση του παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν το «μέλλον». Οι Χαβαλές, Καραγιάννης, Λαμπρόπουλος και Τσιαχτσίρας είναι μερικά παραδείγματα για το λαμπρό μέλλον που έχει μπροστά της η ομάδα.

Μπορεί να αποτελέσει ο Νετζήπογλου μελλοντικά τον ηγέτη ενός Άρη που θα έχει υψηλούς στόχους

View Results

Loading ... Loading ...

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button