Ποδόσφαιρο

2020 by Yellow: Έτσι κρίνατε παίκτες, προπονητές και διοίκηση

Τις περασμένες μέρες το YellowRadio.gr έκανε μια ανασκόπηση του 2020 και ζήτησε τις δικές σας ψήφους και την κριτική σας γιαν όσα συνέβησαν το 2020.

Σε ότι έχει να κάνει με τους… καινούργιους ο Σάκιτς ήταν μακράν η καλύτερη μεταγραφή, καθώς πήρε το 76% των ψήφων με τον Μπεναλουάν να ακολουθεί με 14% και ο Σιαμπάνης με 6%.

Για αυτούς που έφυγαν από τους «πρωτοκλασάτους« ο Φετφατζίδης ψηφίστηκε ο παίκτης που προσέφερε τα περισσότερα με 58% και ο Νικολά Ντιγκινί ακολούθησε με 27%.

Από τους Σόουζα, Ιντέγε, Μαρτίνες ο Πορτογάλος πήρε το 83% των ψήφων ως αυτός που προσέφερε περισσότερο, ενώ ο Μαρτίνες είχε 10% και ο Ιντέγε 7%.

Κλείνοντας το κεφάλαιο των αποχωρήσεων, από τους υπόλοιπους αναμενόμενα ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος πήρε 90% με τον δεύτερο Τσιλιγγίρη να έχει μόλις 4%.

Σε ότι αφορά τους προπονητές το 95% των αναγνωστών ψήφισαν ότι ο Άκης Μάντζιος είναι επιτυχημένος στην έως τώρα πορεία του για τον Άρη, ενώ πιο μοιρασμένα είναι τα πράγματα για τον Ένινγκ.

Το 55% θεωρεί ότι η πορεία του Γερμανού δεν ήταν ούτε επιτυχημένη ούτε αποτυχημένη, το 36% ότι είναι αποτυχημένη και το υπόλοιπη 9% πως είναι επιτυχημένη.

Τέλος, το 49% των αναγνωστών του YellowRadio.gr έκριναν πως η διοίκηση της ομάδας δεν κρίνεται ούτε επιτυχημένη ούτε αποτυχημένη, το 43% επιτυχημένη και το 9% αποτυχημένη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button