Ποδόσφαιρο

Φυσέκης: “Μίλησα με Άρη για παίκτες-Με Χαριστέα δεν θα γίνουν όσα βλέπαμε στο παρελθόν”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Φυσέκης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το ότι συνεχίζει να έχει επαφές με το ποδόσφαιρο:

Έχουμε κάποιες διασυνδέσεις από το πέρασμα μας στο ποδόσφαιρο. Μιλούσαμε και με τον Άρη για κάποιες περιπτώσεις παικτών, αλλά ξέρετε τα προβλήματα που υπάρχουν.

Για τον Άγγελο Χαριστέα:

Είναι ευτύχημα που υπάρχει ο Χαριστέας στον Άρη, είναι τεράστιο κεφάλαιο. Είναι ένας άνθρωπος πολύ προσιτός που θα καθίσει να ακούσει, να συζητήσει και δεν θα αφήσει καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Είναι ειλικρινής άνθρωπος και τον εκτιμώ πραγματικά.

Στο ποδόσφαιρο το να λες την αλήθεια και να είσαι τίμιος ίσως κάποιες φορές δεν σε βγάζει σε καλό, το καλό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που αυτό θέλουν να το αλλάξουν. Ο Άγγελος είναι ένα πολύ καλό παιδί.

Μπορείς να δεις από κινήσεις, από το λεξιλόγιο του, από το πως θα σταθεί, πως θα απαντήσει. Παρά το ότι μιλούσε όλη Ευρώπη για εκείνον έμεινε ίδιος.

Για το ban που πρέπει να λυθεί και τις κινήσεις μετά:

Ο Άρης προσελκύει πολύ κόσμο. Εγώ έκανα αυτό που ήταν να κάνω, το γνωρίζουν όλοι ότι πάντα μπορώ να βοηθήσω και δεν θέλω να βγάλω κάτι από αυτό.

Ο Άρης το ban πρέπει να το λύσει, και αφού υπάρχει το φίλτρο Χαριστέας είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα συμβούν πράγματα που είδαμε τα προηγούμενα χρόνια. Άνθρωποι να προωθούν παίκτες για δικό τους όφελος.

Ίσως να μην ακουστούν μεγάλα ονόματα, αλλά θα γίνουν κινήσει προσεκτικές και ουσιαστικές. Όχι να κάνουμε μία καλή χρονιά και να τρέχουμε άλλα πέντε χρόνια.

Για τους παίκτες που έχει προτείνει στον Άρη:

Ένα παιδάκι που ήθελα πραγματικά να το βοηθήσω και το ίδιο αλλά και την ομάδα κατέληξε στην Λάτσιο. Ήταν στην Ισπανία, πέρασε από την Σπόρτινγκ. Ήταν παίκτης φίλου, 20 χρονών.

Πιστεύω ότι για το μέλλον το παλικαράκι θα ήταν ότι καλύτερο. Υπάρχουν όμως άπειρες περιπτώσεις παιδιών που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Ο Άγγελος πιστεύω γνωρίζει χιλιάδες τέτοια παιδιά, αν λυθούν τα προβλήματα πιστεύω ότι θα έρθουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις.

Προσωπικά θα τα χαιρόμουν γιατί θα είχα βοηθήσει τον Άρη, θα είχε αντίκτυπο.

Για το αν ο Άρης πρέπει να επενδύσει σε τέτοιου τύπου περιπτώσεις:

Το θέμα είναι αν ο “x” μεγαλομέτοχος δεν αντέξει, δεν πάνε καλά τα πράγματα στην αγορά να μπορεί η ομάδα να έχει ένα πρότζεκτ. Να στηριχθεί σε κάτι για πολλά χρόνια. Να μην υπάρχει καταστροφολογία, να υπάρχει υπομονή και να πετύχει όλο αυτό.

Πρέπει να υπάρχει μία φιλοσοφία στον σύλλογο, και όποιος έρθει να μπαίνει σε αυτήν την φιλοσοφία. Να μην είναι η ομάδα κάτι το ανθρωποκεντρικό.

Αν αυτό το καταφέρει ο Χαριστέας θα είναι η πρώτη φορά που το πετυχαίνει κάποιος στην Ελλάδα. Ίσως είναι και ο μοναδικός που μπορεί να τα καταφέρει.

Ενώ συνέχισε:

Είναι σημαντικό ότι αυτό το κάνει χωρίς να έχει αυτοσκοπό να κερδίσει κάτι. Ούτε χρήματα χρειάζεται ούτε αναγνωρισιμότητα. Το κάνει επειδή το θέλει.

Για το αν ο Άρης μπορεί να πάρει το κύπελλο:

Πριν γίνει η παύση ο ρυθμός που είχε η ομάδα έδειχνε ότι μπορεί να το πάρει. Χτυπούσε όλα τα παιχνίδια, ήταν δυνατή. Μετά την παύση όλα είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Θα δείτε ότι αν συνεχιστούν τα πρωταθλήματα όλες οι μεγάλες ομάδες θα έχουν προβλήματα.

Για τον κορωνοϊο:

Είναι δύσκολα τα πράγματα. Τώρα δεν θέλω να μιλήσω για συνωμοσίες, όλα είναι ενδείξεις, μπορείς να μιλάς 5 ώρες και να μην καταλήξεις κάπου.

Βλέπουμε ότι κόσμος αρρωσταίνει, όπως και η αδερφή μου που είναι στην Σουηδία και δουλεύει στο νοσοκομείο κόλλησε.

Για το ποδόσφαιρο:

Σε όλο τον κόσμο έχουμε πάει πίσω. Ελπίζω να υπάρχει μία κοινή απόφαση Ευρωπαϊκή για όλες τις πρώτες κατηγορίες. Κάποιος θα αρχίσει και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Βλέπουμε πάνω σε αυτό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button