Μπάσκετ

Φάκελος διαιτησία: Ο κάθετος Παναθηναϊκός ο…Πόντιος Πιλάτος Πρέλεβιτς και το Περιστέρι

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι στάσεις των ομάδων στο ζήτημα της διαιτησίας

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η συντριπτική πλειοψηφία των ΚΑΕ είτε συμφώνησε με το ότι υπάρχει θέμα με την διαιτησία, είτε βρήκαν αφορμή να θέσουν ορισμένα άλλα -επίσης σοβαρά- ζητήματα στο τραπέζι.

Ακόμη και ο Πανιώνιος ή ο Ήφαιστος που τήρησαν μια πιο συντηρητική στάση ξεκαθάρισαν, ο ένας ότι θα υπερψηφίσει τυχόν πρόταση και ο δεύτερος πως πρέπει σίγουρα να βρεθεί κάποια λύση.

Από την άλλη ήταν τρεις συγκεκριμένες ΚΑΕ οι οποίες “έτυχε” είτε να ρίξουν το επίπεδο της συζήτησης, είτε να την υποτιμήσουν.

Ο μεν Παναθηναϊκός κατέφυγε σε δηλώσεις για…κινέζους διαιτητές ενώ η απάντηση του στο πρόβλημα ΌΛΩΝ των ομάδων για την διαιτησία απάντησε ότι ο Ολυμπιακός δεν πληρώνει τους παίκτες του.

Δεύτερη ομάδα που δεν ήταν πολύ “ζεστή” για την λύση του συγκεκριμένου προβλήματος ήταν ο ΠΑΟΚ, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς σαν άλλος Πόντιος Πιλάτος δήλωσε ότι έχει “δεμένα χέρια” και ότι με τους νόμους που υπάρχουν δεν μπορεί να γίνει τίποτα, κάτι που εξήγησε ότι δεν ισχύει στην δική του τοποθέτηση ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ δεν μίλησε καν για ψήφο σε περίπτωση πρότασης, μίλησε αόριστα, λέγοντας πως “αν” μπορούμε να πιέσουμε.

Όσο για το τρίτο της παρέας Περιστέρι η θέση του ήταν πως δεν γίνεται τα προβλήματα να συζητιόνται δημόσια, ενώ παρόλο που παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα για την διαιτησία τα…έριξε στην Κύμη, η οποία δίκαια διαμαρτύρεται για τα σφυρίγματα του Παναγιώτου λέγοντας πως οι ομάδες δεν πρέπεινα εκφράζουν παράπονα για την διαιτησία  γιατί θα προκαλέσουν νέες υποθέσεις τύπου Τζήλου!

Τα συμπεράσματα λοιπόν δεν είναι δύσκολο να βγουν, για το ποιοι καταθέτουν προτάσεις για το καλό του αθλήματος, ποιοι θέλουν να βοηθήσουν και ποιοι είναι οι βολεμένοι

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button