Μπάσκετ

Το «fair play» του Καστρίτη και οι προτάσεις που απέρριψε

O Άρης είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την περίπτωση του Γιάννη Καστρίτη, όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και για το θέμα της συμπεριφοράς που είχε ο Έλληνας κόουτς.

Αρχικά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ο Καστρίτης τόνιζε πως ότι και να γίνει δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα μεσούσης της περιόδου. Αυτή η συζήτηση δεν ήταν υποθετική, προέκυψε γιατί υπήρχαν προτάσεις και από το εξωτερικό.

Κόντρα όμως στην «παράδοση» αρκετών προπονητών που φεύγουν μεσούσης της περιόδου όταν δέχονται πρόταση εκτός Ελλάδος, ο κόουτς του Άρη είπε «όχι» σε κάθε τέτοια πιθανότητα.

Ακόμη ο Καστρίτης είχε απόλυτα τίμια στάση προς τον Άρη και στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον και προτάσεις από άλλες ομάδες, ακόμη και συμφωνίες(!) σε μερικές περιπτώσεις, έδιναν και έπαιρναν. Ο κόουτς της ομάδας όμως ξεκαθάρισε ότι όχι απλά είναι προτεραιότητα του ο Άρης, αλλά δε θα μιλήσει με άλλη ομάδα πριν τους «κιτρινόμαυρους».

Μάλιστα σε συζήτηση του με τους ανθρώπους της ΚΑΕ τους είχε διαβεβαιώσει πως «Μόλις μου έρθει πρόταση σε πέντε λεπτά θα την ξέρετε και εσείς» τονίζοντας ουσιαστικά όχι μόνο ότι δεν πρέπει κανείς να απασχολείται από δημοσιεύματα, αλλά και ότι οι κιτρινόμαυροι είναι πάντα στο no1 των προτεραιοτήτων του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button