Ποδόσφαιρο

Τι θα γίνει με τη Σούπερ Λιγκ στη διάρκεια του lockdown…

Η χώρα κλείνει για ένα σημαντικό διάστημα και πάλι λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού με τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από όλους.

Ο Πρωθυπουργός αφού ανακοινώσει στις 12 επισήμως το ολικό lockdown θα προβεί σε διευκρινήσεις στη συνέχεια για το τι πρόκειται να γίνει αναλυτικά, τι θα κλείσει, τι θα συνεχίσει υπό προϋποθέσεις να λειτουργεί. Όπως είναι λογικό και στη Σούπερ Λιγκ περιμένουν με αγωνία τις τελικές ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού ελπίζοντας πως δεν θα χρειαστεί να διακοπεί το πρωτάθλημα, κάτι που θα ήταν καταστροφικό για τις ομάδες.

Υπάρχει η αίσθηση και η ελπίδα πως η Κυβέρνηση θα ακολουθήσει τον δρόμο που ακολούθησαν και άλλες χώρες της Ευρώπης όπου έχει ήδη ξεκινήσει ολικό lockdown με τα πρωταθλήματα να συνεχίζονται κανονικά. Εννοείτε χωρίς κόσμο, όπως άλλωστε συμβαίνει στην Ελλάδα από την αρχή της περιπέτειας του κορωνοϊού.

Στη Σούπερ Λιγκ γίνονται συνεχώς έλεγχοι με τεστ covid-19 κάτι που σημαίνει πως ελέγχεται απόλυτα η κατάσταση και αυτό από την αρχή, από τα προηγούμενα μέτρα της Κυβέρνησης είχε τονιστεί ότι παίζει κυρίαρχο ρόλο στην απόφαση να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Πάνω σε αυτή τη λογική πιστεύουν και στην Λίγκα πως οι ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού δεν θα φέρουν διακοπή του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως ότι και να συμβεί, οι ευρωπαϊκοί αγώνες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα συνεχιστούν κανονικά όπως και των Εθνικών ομάδων αλλά και των προπονήσεων των ομάδων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button