Ερασιτέχνης

Τεράστια επιτυχία στα Esports: Στα ημιτελικά του Europa League ο Άρης!

Την Τούρκικη Σίβασπορ απέκλεισε ο Άρης στους “8” του Europa League γράφοντας μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος των Esports.

Αναλυτικά:

“Σπουδαίες στιγμές για την ομάδα. Αγγίζει το όνειρο ο Άρης. Ο μοναδικός εναπομένων εκπρόσωπος του ελληνικού eSoccer στην Ευρώπη πέτυχε σπουδαία πρόκριση στους ημιτελικούς του Virtualproleague Europa League απέναντι στην επίσημη eSports ομάδα της Sivasspor.

Το εντός έδρας 2-2 του πρώτου αγώνα έμοιαζε να δυσκολεύει την υπόθεση πρόκριση, παρόλα αυτά με υπογραφή… Θοδωρή Ριζά ο Άρης έστειλε τους Τούρκους εκτός συνέχειας, με νίκη (0-2).

Απέναντι στον Άρη θα βρεθεί η φιναλίστ της περασμένης σεζόν , KSV Hessen Kassel από την Γερμανία .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την επόμενη Τετάρτη 27/5 , μην λείψει κανείς από την μετάδοση.

Θ. Ριζάς επί της πρόκρισης: ” Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια, ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο μας από το πρώτο λεπτό, ακόμα κι όταν η πρόκριση έμοιαζε να δυσκολεύει. Πόσο μακριά μπορούμε ακόμα να πάμε πραγματικά δεν ξέρω. Βήμα βήμα εχουμε ήδη φτάσει πολύ μακρια, θέτοντας ένα στόχο την φορά. Όσο είμαστε στην διοργάνωση έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε σε κατάκτηση.
Η συγκεκριμένη πρόκριση είναι αφιερωμένη από όλους τους παίκτες στον προπονητή-αρχηγο μας Χουζούρη Κωνσταντίνο που έχει την ονομαστική εορτή του.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button