Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει στην Καλαμάτα ο Αναστόπουλος σε όποια κατηγορία και αν είναι

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα συνεχίσει να είναι προπονητής της Καλαμάτας και την επόμενη σεζόν, παρότι η φετινή σεζόν ήταν απογοητευτική.

“Μίλησα με τον Γιώργο Πρασσά και συμφωνήσαμε για την νέα χρονιά, σε όποια κατηγορία και να παίζει του χρόνου η Καλαμάτα. Θα συνεχίσω με σκοπό να την πάμε, να γυρίσουμε τη Μαύρη Θύελλα εκεί όπου ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στον φυσικό της βέβαια χώρο”, ενώ όσο αφορά την επανέναρξη ή όχι του πρωταθλήματος της Football League, δήλωσε τα εξής:

“Προσωπικά είμαι εναντίον να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, κυρίως για λόγους υγείας όλων μας που συμμετέχουμε  σε αυτό. Επίσης το κόστος όλων των ομάδων αυτής της κατηγορίας στο να προετοιμαστούν κατάλληλα για να ξεκινήσουν πάλι τους αγώνες τους, αλλά και να δημιουργήσουν τις υποδομές προκειμένου να μπορούν να είναι ασφαλείς και να προφυλαχθούν από τον φονικό αυτό ιό θα είναι πολύ μεγάλο, δυσβάσταχτο θα έλεγα για ένα σύλλογο της 3ης επαγγελματικής μας κατηγορίας της χώρας μας. Πάνω απ’ όλα λοιπόν είναι θέμα υγείας και μάλιστα πολύ μεγάλο…”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button