Μπάσκετ

Σλαφτσάκης: «Αγάπησα τον Άρη και θέλω να μείνω, καλύτερα που δεν μπήκαμε έτσι στα πλέι-οφ»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του Άρη, Διαμαντής Σλαφτσάκης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Πάρη Τρικαλιώτη:

Για την φετινή σεζόν:

Θεωρώ πως η σεζόν δεν είναι επιτυχημένη, στα πλέι-οφ καλύτερα που δεν μπήκαμε, δεν θα ήταν όμορφο έτσι όπως θα μπαίναμε. Μακάρι να μπαίναμε πλέι-οφ, αλλά να μπαίναμε με το σπαθί μας.

Από εδώ και πέρα το πιο σημαντικό για την ομάδα είναι το πως θα διαχειριστεί το καλοκαίρι και πως θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, είναι η τελευταία μας ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι. Η ομάδα δεν θα αντέξει άλλη μία τέτοια χρονιά, αυτό το ξέρουν οι άνθρωποι που ζουν την ομάδα.

Για τα εξω-αγωνιστικά προβλήματα και το αν επηρέασαν:

Ήταν μία λεπτή γραμμή που έπρεπε να διαχειριστούμε χωρίς να επηρεαστούμε, έπρεπε να έχουμε το μυαλό μας μόνο στις τέσσερις γραμμές, να πω την αλήθεια δεν θεωρώ ότι τα καταφέραμε, δεν τα καταφέραμε σαν σύνολο.

Κάποιοι έπαιρναν δικές τους αποφάσεις, ενεργούσαν μόνοι τους και αυτό επηρέαζε. Κανείς όμως δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στις επιλογές ή το πορτοφόλι του συμπαίκτη τους.

Για το μέλλον του:

Έχω συμβόλαιο και του χρόνου. Εγώ την ομάδα την έχω αγαπήσει και θέλω να μείνω, τον εαυτό μου τον φαντάζομαι να παίζω στον Άρη, θέλω να παίζω στον Άρη. Στην ομάδα αξίζει ένα καλύτερο αύριο. Από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα για να υπάρχει φως στο τούνελ.

Για το ότι η ομάδα «έπεσε» μετά το διπλό με τον Ηρακλή:

Θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Μετά το ματς με τον Ηρακλή αποπροσανατολιστήκαμε, τα θέλω μας δεν ήταν στην ίδια σελίδα, εξού και η εικόνα. Υπήρξε ένας εφησυχασμός και έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Για την νέα σεζόν:

Πρέπει να χτιστεί από νωρίς κάτι σταθερό, για μία καλύτερη σεζόν, για να γυρίσουμε εκεί που αξίζουμε. Ειδικά τώρα με τα νέα μέτρα πρέπει να γίνουν γρήγορες κινήσεις.

Για τον Σάββα Καμπερίδη:

Ποιος θα πει κακό λόγο για τον Σάββα; H συνεργασία μας ήταν εξαιρετική και φέτος και πέρυσι, και από πιο παλιά ως βοηθό που τον γνώριζα. Όλοι κρινόμαστε, πόσο μάλλον το καλοκαίρι.

Για το ποδόσφαιρο:

Πραγματικά πιστεύω πως αξίζουμε και είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα και θα το αποδείξουμε από την επόμενη εβδομάδα που ξεκινάνε τα παιχνίδια με το κύπελλο.

Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, μαρέσει το πως παίζουμε, μαρέσει η μαχητικότητα. Δικαιωματικά πρέπει να είμαστε δεύτεροι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button