Ποδόσφαιρο

Σιώπης: “Μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία..αν και ήρθαμε για νίκη.”

Ο Μανώλης Σιώπης υπογράμμισε πως αλλιώς ήθελαν να εξελιχθεί το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη και αλλιώς τους βγήκε.

 

Ο βραχύσωμος μέσος ανέφερε αρχικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που δεν μας βγήκε όπως το περιμέναμε. Δεν πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Μας μίλησε ο προπονητής στα αποδυτήρια και δείξαμε άλλο πρόσωπο στο δεύτερο μέρος βγάλαμε πολλές φάσεις, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ και έτσι φεύγουμε με την ήττα».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: 

«Μας μίλησε ο προπονητής και μας είπε απλά να κάνουμε κάποια πράγματα τα οποία δεν τα βγάζαμε στο πρώτο, άλλαξε και το σύστημα. Είδατε ότι παίξαμε με τρεις παίκτες πίσω και έτσι δημιουργήσαμε πολλές φάσεις».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα:

 «Με βάση την εικόνα μας μπορούσαμε να πάρουμε τη ισοπαλία. Αν και ήρθαμε για τη νίκη γιατί εμείς κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη διακοπή και αν θα βοηθήσει: 

«Για μένα καλύτερα να παίζαμε το άλλο σαββατοκύριακο. Όσο πιο πολύ παίζεις έχεις και ρυθμό. Αυτή τη στιγμή θα έχουμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε, να δούμε τα λάθη μας και να προετοιμαστούμε για τον ΠΑΟΚ, γιατί βλέπουμε μόνο αυτό το παιχνίδι τώρα».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button