Ποδόσφαιρο

Σάσα: Οι τρεις κατηγορίες που αποτελεί τον 5ο καλύτερο της Super League

Οι… διακρίσεις του Βραζιλιάνου του Άρη

Στους αγώνες απέναντι σε ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης ο Λούκας Σάσα επέστρεψε στο βασικό σχήμα του Άρη, βάζοντας κι αυτός το… λιθαράκι του στις τελευταίες επιτυχίες του πρωταθλήματος. Όσον αφορά το πρόσφατο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, η πρωτιά που είχε ο Βραζιλιάνος αφορούσε τις μεταβιβάσεις, με τον Σάσα να τελειώνει το ματς με 11 πάσες.

Τι γίνεται, άραγε, με την συνολική στατιστική της Super League και που ξεχωρίζει ο Σάσα; Ο Βραζιλιάνος αποτελεί τον πέμπτο καλύτερο παίκτη τoυ πρωταθλήματος σε τρεις κατηγορίες. Στα κλεψίματα, στο “Evaluation Points” και στο “Evaluation Index”.

Στον τομέα των κλεψιμάτων ο Σάσα έχει συνολικά 35 ενώ συγκεντρώνει 197 πόντους στο “Evaluation Points” που μετράει συνολικά τους θετικούς πόντους από κάθε παίκτη, αυτούς δηλαδή που προέρχονται από θετικές ενέργειες (πάσες, σουτ, γκολ), μείον τις αρνητικές (λάθη, φάουλ κατά κτλ).

Ακόμη, ο Βραζιλιάνος του Άρη είναι στην πέμπτη θέση του συνόλου των παικτών της Super League -και- στην κατηγορία “Εvaluation Ιndex”, που μετράει την συνολική στατιστική των ποδοσφαιριστών, έχοντας μπροστά του τέσσερις παίκτες, τους Νέιρα (τέταρτος), Καρλίτος (τρίτος), A. Καμαρά (δεύτερος) και Μάνταλο (πρώτος). 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button