ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ροναλντίνιο: «Ο Τσάβι σε κάνει να θέλεις να δεις ξανά την Μπαρτσελόνα»

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Ισπανική «Mundo Deportivo» ο Ροναλντίνιο μίλησε για τα χρόνια που ο ίδιος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε το αν του λείπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά αναφέρθηκε και στο πως ο Τσάβι έκανε ξανά ελκυστικό το ποδόσφαιρο που παίζει η Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του :

Για το πώς θυμάται την περίοδο που έπαιζε για την Μπαρτσελόνα:
«Υπάρχουν πάρα πολλές όμορφες αναμνήσεις από εκείνη την εποχή, αλλά είμαι χαρούμενος και με την τωρινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα».

Για το αν του λείπουν οι μέρες που έπαιζε επαγγελματικά ποδόσφαιρο:
«Ώρες ώρες μου λείπει, αλλά ολοκλήρωσα την καριέρα μου όντας εντελώς συνειδητοποιημένος. Μερικές φορές παρακολουθώ ποδόσφαιρο και μου λείπει, αλλά είμαι χαρούμενος».

Για το τι παιχνίδια παρακολουθεί και αν τον εντυπωσιάζει κάποια ομάδα:
«Δεν παρακολουθώ συχνά ολόκληρο το 90λεπτο ενός αγώνα, συνήθως βλέπω τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ. Μου αρέσει να βλέπω που βρίσκονται οι καλύτεροι παίκτες και μου αρέσει η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού εκεί αγωνίζονται Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ. Μου αρέσει να βλέπω όμορφο ποδόσφαιρο».

Για το αν σκέφτηκε ποτέ να γίνει προπονητής:
«Δεν με φαντάστηκα ποτέ ως προπονητή, διότι νομίζω πως δεν έχω την απαραίτητη υπομονή. Είμαι χαρούμενος με όσα κάνω με τα παιδιά στα σχολεία. Οι φίλαθλοι μου έχουν προσφέρει πάρα πολλά και προσπαθώ να βοηθήσω τους νέους, έτσι ώστε να ακολουθήσουν και εκείνοι τα όνειρά τους».

Για το πως βλέπει την Μπαρτσελόνα:
«Επέστρεψε ο Τσάβι και μας έχει φέρει ελπίδα. Σαν φίλος και πρώην συμπαίκτης μου, με ενθουσιάζει. Σήμερα σε έχει κάνει να θέλεις να δεις ξανά την Μπαρτσελόνα. Όταν έπαιζε, έβλεπε από τότε το παιχνίδι σαν να ήταν προπονητής. Καθοδηγούσε το παιχνίδι και το βλέπω τώρα ξανά».

Για τις πιθανότητες που έχει Μπαρτσελόνα να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα:
«Είχαμε κάνει και εμείς ένα μεγάλο comeback όταν έπαιζα, οπότε μπορεί να συμβεί ξανά. Όπως είπα, υπάρχει ενθουσιασμός γύρω από την ομάδα και πιστεύω πως όλα είναι πιθανά».

Για το ποιος θα κατακτήσει το Champions League:
«Είναι περίπλοκο, αφού όλες οι ομάδες βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Για το αν έχει σκεφτεί να μπει στο προπονητικό της Μπαρτσελόνα ως συνεργατης του Τσάβι:
«Η αλήθεια είναι πως βλέπω τον εαυτό μου σε τέτοιο ρόλο. Μπορεί σε μερικά χρόνια, αν έχω περισσότερη υπομονή. Είναι δύσκολο όταν έχεις αποχωρήσει καιρό από το ποδόσφαιρο και το βλέπει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να ζητάς από άλλους να κάνουν πράγματα που είναι δύσκολα για εκείνους».

Για την αποχώρηση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα:
«Ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μένα, όπως και για τους περισσότερους. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί να φορέσει κάποια διαφορετική φανέλα από αυτή της Μπάρτσα, αλλά το σημαντικότερο είναι να είναι χαρούμενος, χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία που βρίσκεται. Για μένα, αυτό είναι που μετράει».

Για τον Νεϊμάρ:
«Ο Νεϊμάρ είναι ένα φαινόμενο, ένας στάρ, το μεγαλύτερο είδωλο στην Βραζιλία. Αν αρχίσω να λέω θετικά πράγματα για εκείνον, θα μου πάρει πάρα πολύ ώρα».

Για τον ποδοσφαιριστή που του αρέσει περισσότερο:
«Μου αρέσει να παρακολουθώ τον Μέσι όταν παίζει. Τον Νεϊμάρ, τον Εμπαπέ. Επίσης, μου αρέσει και ο Ραφίνια».

Για τον Πέδρι:
«Έχει τεράστια ποιότητα, έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά την καριέρα του και ελπίζω να μπορέσει να γράψει ιστορία με την Μπάρτσα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button