Γενικά

Προς το Τόκυο αναχώρησε η Εθνική πόλο Ανδρών

Η Εθνική, δίνοντας για ακόμη μία φορά το παρόν της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αναχώρησε σήμερα (19/07) προς την Ιαπωνία και το Τόκυο.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ:

«Με άπλετη περηφάνια και τιμή να βρίσκονται στις «αποσκευές» της, αναχωρεί σήμερα (19/7, QR204, 13.30) με προορισμό το Τόκιο, η Εθνική μας Ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών. Όπως διακρίνεται και στην φωτογραφία λίγο πριν την αναχώρηση, οι Έλληνες διεθνείς ανυπομονούν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη, Άγγελο Βλαχόπουλος, Κώστα Γαλανίδη, Ντίνο Γενηδουνιά, Κώστα Γκιουβέτση, Γιώργο Δερβίση, Μάνο Ζερδεβά, Μάριο Καπότση, Χριστόδουλο Κολόμβο, Κώστα Μουρίκη, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Δημήτρη Σκουμπάκη, Γιάννη Φουντούλη, τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θόδωρο Βλάχο, Δημήτρη Κραβαρίτη (συνεργάτης) και τον Β’ Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, υπεύθυνο υδατοσφαίρισης και αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Γιώργο Αφρουδάκη.

Σημειώνεται ότι, ο αρχηγός της Εθνικής μας Ομάδας Γιάννης Φουντούλης, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας στο Τόκιο, για τη θέση του εκπροσώπου των Αθλητών στη νέα Ολομέλεια της ΕΟΕ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button