Ποδόσφαιρο

Πασσαλής: “Σε ποσοστό 90 τοις εκατό ο Άρης έχει εξασφαλίσει την άνοδο”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και πρόεδρος του Εδεσσαϊκού Πέτρος Πασσαλής, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Ο σχεδιασμός ο οποίος έγινε, την νέα αγωνιστική περίοδο ήταν περισσότερο σχεδιασμός για μια ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Β Εθνική και έπειτα να σκεφτεί τι θα κάνει η ομάδα στην επόμενη κατηγορία. Αποκτήθηκαν παίκτες που ήξεραν την κατηγορία, κατάφεραν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του συλλόγου και είναι ομάδα με μεγάλη δυναμική και φάνηκε από την αρχή με τον τρόπο που αγωνίζονται ότι θα πετύχαινε τον στόχο του για την μεγάλη κατηγορία.

Το θέμα είναι ποιος θα κατακτήσει, τον τίτλο του πρωταθλητή αναμεσά σε Άρη και ΟΦΗ. Θα πρέπει μαθηματικά να τελειώσει το όλο θέμα, αλλά σε ποσοστό κατά 90 τοις εκατό, έχουν εξασφαλίσει την άνοδο και οι δυο ομάδες.

Νομίζω ότι ο Άρης με την δυναμική που έχει θα πάρει ένα συμβόλαιο ξεχωριστά από τις υπόλοιπες ομάδες, θα καταφέρει να το κάνει, ο Άρης λείπει από την Α Εθνική όπως και άλλες ομάδες παλιότερα που μπορούν να γεμίσουν το γήπεδο τούς και να δώσουν ένα άλλο χρώμα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Απλά αίσθηση μου είναι πως ο Άρης τελικά, το τηλεοπτικό συμβόλαιο θα είναι αποκλειστικά για αυτόν, έχει την υπεροχή από τον κόσμο του αλλά μπορεί να κάνω και λάθος και να πέσω έξω.

Τι πρέπει να κάνει ο Άρης για την επόμενη μέρα:

Πρώτα από όλα να μην έχει οικονομικά θέματα ο Άρης, πρέπει να είναι εντάξει, κι από εκεί και πέρα θα δουν την ομάδα πως θα την στήσουν, ο κύριος Μυροφορίδης μαζί με τον κύριο  Σπανό όπως το κάνανε φέτος και πετύχανε τον στόχο θα το κάνουν και του χρόνου, γιατί να αλλάξει η συνταγή αφού τα κατάφεραν μια χαρά και οι δύο και προσφέρανε αρκετά πράγματα στον σύλλογο γιατί να μην τους δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουν.

Η πρώτη χρονιά θα πρέπει να είναι προσαρμογής για τον Άρη, θα πρέπει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας να μην κυνηγήσει τα πολλά και ανοιχτεί σε οικονομικά θέματα, από εκεί και πέρα  να κάνει μια σωστή βάση και μια καλή χρονιά και τον επόμενο χρόνο  ο Άρης να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Ένα χτίσιμο της ομάδας θα πρέπει να γίνει από την καινούρια χρονιά, η δική μου η λογική είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις άλματα, θα χρειαστεί να κάνεις σιγά σιγά βήματα, να πεις την αλήθεια στον κόσμο, να υποστηρίξει ο κόσμος αυτή την προσπάθεια, από εκεί και πέρα να μπορέσει η ομάδα να εξελιχθεί, να πηγαίνουν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο.

Για τον κύριο Καρυπίδη:

Είναι θετικό αν δεν υπήρχε ο κύριος Καρυπίδης να αναλάβει την ομάδα στην Γ Εθνική, δεν θα έβλεπαν κάποιον από την ευρύτερη οικογένεια να αναλάβει και φέτος ο Άρης πρέπει να αδειοδοτηθεί και διάβασα ότι ο φάκελος του είναι πλήρης και κανένα πρόβλημα, οπότε το πρόσημο είναι θετικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button