Γενικά

Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλία Θεσσαλονίκης

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή (20/04) ενημέρωση του υπ. Υγείας για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε τα περιοριστικά μέτρα στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης θα ισχύουν έως και τις 27 Απριλίου, με τροποποιήσεις.

Την ίδια ώρα τόνισε πως μπορεί να έγινε ένα μεγάλο βήμα προς τα μπροστά αναφορικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας, ωστόσο διαμήνυσε πως δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης και οι απαγορεύσεις θα παραμείνουν σε ισχύ έως τις 27 Απριλίου.

«Κάναμε ένα βήμα μπροστά. Τηρήθηκαν τα μέτρα από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Ζήσαμε ένα διαφορετικό Πάσχα. Δεν μπορεί παρά να αισθάνεται περήφανος κάποιος για το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι το θετικό διεθνές παράδειγμα. Θα θυμόμαστε το Πάσχα ως ένα εξαιρετικό παράδειγμα συλλογικής υπευθυνότητας», είπε ο κ. Χαρδαλιάς και συνέχισε:

«Ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, τα μέτρα είναι ακόμη σε ισχύ. Ξέρουμε ότι υπάρχει ανυπομονησία, αλλά η άρση των μέτρων θα γίνει βήμα -βήμα. Η κυβέρνηση προετοιμάζεται με σχέδιο και μέθοδο για την σταδιακή άρση» και πρόσθεσε, «υπομονή ώστε να κερδίσουμε αυτή τη μάχη οριστικά, τίποτα δεν έχει κριθεί, χρειάζεται εγρήγορση και επιφυλακή. Έχουμε διανύσει σημαντικό μέρος της διαδρομής. Ας συνεχίσουμε να δείχνουμε την ίδια αποφασιστικότητα και πειθαρχία».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button