Ποδόσφαιρο

Ο Ματίγια και τα εξαιρετικά εικοσάλεπτα

Έχει βρει τον ρόλο του ο Ισπανός.

Ο Χαβιέ Ματίγια με το ξεκίνημα της σεζόν δεν είχε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής. Όσο όμως οι αγώνες περνάνε, έχει πάρει έναν συγκεκριμένο ρόλο και τον υπηρετεί τέλεια.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ μπήκε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, σε ένα σημείο που οι παίκτες του Άκη Μάντζιου αδυνατούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα δικά τους πόδια. Ο ίδιος κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση, κερδίζοντας κατοχές, κρατώντας μπάλα και κερδίζοντας φάουλ.

Ενάντια στον Αστέρα η παρουσία του ήταν επίσης πολύ καλή. Μπήκε στο γήπεδο την στιγμή που η ομάδα είχε και πάλι τον στόχο του να διατηρήσει ένα προβάδισμα. Ουσιαστικά έχει τον ρόλο του ανθρώπου που θα… διασφαλίζει το 1-0.

Στα λεπτά που αγωνίστηκε έτρεξε σε όλο το γήπεδο, πίεσε τους αντιπάλους και αποτέλεσε μία υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Έδειξε ότι ακόμη και στα 34 του χρόνια μπορεί να αποτελέσει ένα όπλο στην φαρέτρα του Άκη Μάντζιου, ειδικά σε παιχνίδια που η ομάδα θα θέλει να διατηρήσει ένα υπέρ της σκορ.

Μπορεί λοιπόν να μην είναι πλέον σε θέση να βγάζει ενενηντάλεπτα στο επίπεδο που το έκανε τα προηγούμενα χρόνια, σίγουρα όμως σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κάνει τα πάντα σχεδόν… άριστα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button