Ερασιτέχνης

Οι 2.300 αθλητές και οι 178 τίτλοι!

Στο… ντεμπούτο του το νέο σάιτ https://sponsor.arisac.gr/ του Α.Σ. Άρης αποκλειστικά για τους χορηγούς έχει μια ενδιαφέρουσα περιγραφή…

Αναλυτικά η περιγραφή: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο ιστορικούς συλλόγους του ελληνικού αθλητισμού.

Oι μεγάλες επιτυχίες του στη διαδρομή του στον ελληνικό αθλητισμό, η οποία διαρκεί περισσότερο από έναν αιώνα, τον έχουν μετατρέψει σε ένα από τα μεγαλύτερα brand name όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έχει κατακτήσει συνολικά 178 τίτλους σε όλα τα αθλήματα και έχει στο πλευρό του εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλων σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Είναι ο σύλλογος που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, το 1928, ενώ ήταν η ομάδα που έσπασε την αθηναϊκή κυριαρχία στο βόλεϊ, με το πρωτάθλημα του 1997.

Οι επιτυχίες του Α.Σ. ΑΡΗΣ δεν περιορίζονται μόνο στα αθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα μπάσκετ, η οποία ψηφίστηκε από τα Μ.Μ.Ε. ως η καλύτερη του 20ού αιώνα στην Ελλάδα, δημιούργησε την «Αυτοκρατορία» της και κατέκτησε την πλειονότητα των τίτλων της όταν ανήκε στον Ερασιτέχνη, πριν από το 1992 και τη δημιουργία των Τμημάτων Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έχει διαχρονικά διακρίσεις σε όλα τα τμήματά του, κάτι που δείχνουν οι 175 τίτλοι του συλλόγου.

Εδώ και μερικούς μήνες, έχει ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια στον Α.Σ. ΑΡΗΣ, από μία νέα διοίκηση, η οποία έχει ως πρωταρχικό στόχο να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη δυναμική και τις διακρίσεις του συλλόγου, ρίχνοντας παράλληλα το βάρος στην προσπάθεια της οικονομικής εξυγίανσης.

Το εμπορικό είναι ένα κομμάτι στο οποίο πρόδηλα η νέα διοίκηση δίνει μεγάλη προσοχή.

Σε μία δύσκολη, οικονομικά, εποχή για την Ελλάδα, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ

έχει τη δυναμική, το brand name, την ιστορία και όλο το υπόβαθρο, ώστε να αποδειχτεί ωφέλιμη για τον διαφημιζόμενο, μία χορηγική συνεργασία».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button