Μπάσκετ

Οι… πρώην: Παίζει μπάσκετ την Ασία από το 2015 ο Νέιμικ

Την πορεία του Άντριου Νέιμικ μετά την αποχώρηση του από τον Άρη παρουσιάζει το YellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες των κιτρινόμαυρων.

Έχοντας ήδη παίξει μπάσκετ σε Τσεχία, Μεξικό και Πουέρτο Ρίκο, ο Ντρου Νέιμικ το 2014 έδωσε τα χέρια με τον Άρη και η Ελλάδα έγινε ο τέταρτος (εκτός ΗΠΑ) μπασκετικός του προορισμός.

Τι έκανε στον Άρη:

Είχε μία θετική χρονιά. Με 7 πόντους ανά αγώνα, 54% στα δίποντα και 6 ριμπάουντ ανά αγώνα έδινε στην ομάδα αυτά που εκείνη χρειαζόταν. Αρνητικό στοιχείο το 57% που είχε στις βολές.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Είχε ένα μικρό πέρασμα από την Γερμανική Μπαϊρόιτ, με την οποία σε δέκα παιχνίδια είχε 5,4 πόντους κατά μέσο όρο. Στην συνέχεια όμως πήρε μία απόφαση που θα του άλλαζε την μπασκετική του (και όχι μόνο) ζωή.

Είπε το “ναι” στην Ιαπωνική “Λινκ Τοτσίγκι Μπρεξ” και έκανε το ταξίδι για την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Από τότε βρίσκεται στην Ασία, έχοντας παίξει τόσο στην πρώτη, όσο και στην δεύτερη κατηγορία της Ιαπωνίας. Την φετινή σεζόν δεν αγωνίστηκε σε κάποια ομάδα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button