Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Γεμάτες χρονιές στην Πορτογαλία, Β’ Τουρκίας φέτος για τον Φερνάντεζ

Στον Βάσκο Φερνάντεζ εστιάζει σήμερα το YellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας του Άρη.

Έπειτα από μία καριέρα σε Πορτογαλία και Β’ Ισπανίας ο Βάσκο Φερνάντεζ ήρθε στην Ελλάδα το 2013, ενώ το αμέσως επόμενο καλοκαίρι συμφώνησε με τον Άρη.

Τι έκανε στον Άρη:

Συμμετείχε σε μία απογοητευτική χρονιά για την ομάδα, το 2014-15. Δεν ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Άρη, αλλά δεν έκανε την διαφορά, με την ομάδα να μην καταφέρνει να πετύχει τον στόχο της.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Μάζεψε τις βαλίτσες του και πήγε στην Ρουμανία, εκεί όπου έπαιξε έναν χρόνο για την Παντούρι, η οποία όμως υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Έπειτα επέστρεψε στην πρώτη Πορτογαλίας όπου και παρέμεινε για 3 χρόνια με την φανέλα της Σετούμπαλ. Σε αυτό το διάστημα έπαιξε 100(!) παιχνίδια και μπορούν να θεωρηθούν ίσως τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Φέτος έφυγε και πάλι από την Πορτογαλία για την Τουρκία και την Καρατσάμπεϊ με την οποία έχει κάνει 18 συμμετοχές.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button