Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου: “Άλλο πρόσωπο έδειξαν σήμερα τα παιδιά”

Όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου στο κανάλι της NOVA

Ο προπονητής της Λαμίας στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του
“Η αλήθεια είναι η πρώτη νίκη μετά από 11 αγωνιστικές. Έχουμε 2-3 παιχνίδια λιγότερα. Τα παιδιά απ’ ότι έχω δει κυρίως, έχουν δείξει άλλο πρόσωπο σήμερα. Πίστεψαν ότι θα πάρουν κάτι θετικό. Θα ήθελα να αναφερθώ στα σοβαρά προβλήματα που είχαμε και έχουμε. Πρωτόγνωρα τα όσα συνάντησα. Δεν θυμάμαι πόσοι είχαν κορωνοϊο, δεν θυμάμαι να έχουμε μείνει 12 μέρες χωρίς προπόνηση στο παρελθόν. Κάναμε μόλις 4 προπονήσεις. Με την ευκαιρία που είναι η πρώτη αγωνιστική, έχω να ευχηθώ υγεία, βλέποντας τα όσα συνέβησαν στην ομάδα μας.”
Για την εικόνα της ομάδας κόντρα στον ΑΡΗ:

“Την εικόνα από θέμα πάθους την περίμενα. Στις 4 προπονήσεις, τα παιδιά άλλαξαν ψυχοσύνθηση και θέλω. Είχα ερωτηματικό στο πόσο θα αντέξουν μέχρι το τέλος. Έχω εκπλαγεί από το ότι άντεξαν ως το 90′. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, μακάρι να συνεχίσουμε με αυτό το πλάνο και την θέληση. Για οποιονδήποτε είναι μια πρόκληση με βάση την θέση της Λαμίας. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, μακάρι το τέλος να είναι ευτυχές.
Για το γκολ του Αραμπούλι:

“Ψάχνει τον εαυτό του, έψαχνε μια ψυχολογική υποστήριξη. Σαν παίκτη έχουμε άποψη γι αυτόν. Ήθελε και ψυχολογική υποστήριξη και ασχολήθηκα μαζί του. Όταν βλέπεις έναν παίκτη με ποιότητα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να του αλλάξεις ψυχοσύνθεση και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button