Γενικά

Νέο VW Golf: Το τελικό Τeaser πριν την επίσημη παρουσίαση

Η αποκάλυψη της όγδοης γενιάς του Golf θα γίνει την Πέμπτη.

Η VW θα αποκαλύψει την Πέμπτη την όγδοη γενιά του Golf. Για να μας κρατά σε εγρήγορση το τμήμα μάρκετινγκ του Wolfsburg έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη teaser που αυτή τη φορά απεικονίζει τα πίσω φωτιστικά του αυτοκινήτου.

Και αυτό διότι όλες οι προηγούμενες teaser εικόνες μας είχαν προϊδεάσει για το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου ή για το πώς θα είναι το εσωτερικό του.

Volkswagen Golf VIII

Όπως φαίνεται, ο σχεδιασμός των πίσω φωτιστικών δεν απομακρύνεται και πολύ από τα σημερινά δεδομένα. Ο λόγος που δεν βλέπουμε πουθενά το λογότυπο του Golf είναι ότι αυτό θα μετακινηθεί στο κέντρο της πίσω πόρτας ακολουθώντας την πρακτική που είδαμε στο Passat και το T-Roc.

Εξ΄ όσων μέχρι σήμερα γνωρίζουμε, το νέο Golf θα βγαίνει σε λιγότερες εκδόσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα αμαξώματα, με τη VW να διατηρεί πάντως την έκδοση στέσιον προς μεγάλη έκπληξη. Ωστόσο θα καταργηθεί – όπως λένε οι πληροφορίες – η τρίθυρη έκδοση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες υπομονή ως την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου που θα… βγει η κουκούλα του Golf VIII και θα μάθουμε όλα τα μυστικά του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button