Μπάσκετ

Μόνος πάλευε ο Χάνλαν, κακή ήττα από τον Κολοσσό (81-85)

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν σφιγμένοι την αναμέτρηση επί του Κολοσσού, χωρίς να προκαλέσουν την αποτελεσματικότητα που είχαν στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Ο Άρης ξεκίνησε σφιγμένος το πρώτο δεκάλεπτο, με μικρά ποσοστά σκοραρίσματος, διατηρώντας μία διαφορά την οποία ο Κολοσσός δεν μπορούσε να ξεπεράσει. Στο πέμπτο λεπτό οι κιτρινόμαυροι φαίνεται πως βρήκαν σταθερό ρυθμό, ενώ στον πίνακα της βαθμολογίας προστέθηκε γρήγορα ο Κώττας.

Η αλλαγή του Χάνλαν προς το τέλος της αναμέτρησης, φάνηκε να δυσκολεύει την ομάδα ως προς το σκοράρισμα, ενώ διαδοχικά φάουλ που οδήγησαν τον Κολοσσό σε βολές, μείωσαν την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων με 19-17.

Ξεκινώντας το δεύτερο δεκάλεπτο, ο Άρης εξακολουθεί να μην βρίσκει εύκολα σουτ, ενώ στο 7ο λεπτό, ο Κολοσσός βρέθηκε μπροστά με 24-25. Ο Νετζήπογλου επανέρχεται στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας το τρίποντο που φέρνει και πάλι τον Άρη να οδηγεί το ματς με 28-25.

Τα φάουλ συνεχίζονται, με τον Τζούστον να αντικαθιστάται στο 5ο λεπτό πριν το τέλος του δεύτερου δεκαλέτπου, αφού έχει ήδη συγκεντρώσει 3.

Στο τελευταίο λεπτό πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου εισέρχεται για πρώτη φορά στο παιχνίδι ο Νίκος Καμαράς, ενώ ο Κάουαν επιχειρεί ένα εξαιρετικό λέι απ, γυρνώντας για μερικά δευτερόλεπτα το σκορ υπέρ του Άρη.

Ένα γκολ-φάουλ από τον Νετζήπογλου, φτάνει το σκορ στο 36-38, με τον Φίνκε αποφασισμένο να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού, με buzzer beater τρίποντο στην εκπνοή του δεκαλέπτου.

Αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και η άμυνα των κιτρινόμαυρων δημιουργεί κενά, που δίνει εύκολα σουτ στον Κολοσσό, δημιουργώντας την μεγαλύτερη διαφορά μέχρι στιγμής για τους αντιπάλους (44-48). Το αντιαθλητικό φάουλ του Τζούστον μεγαλώνει την διαφορά σε 45-50. Η αρχή του δεύτερου μέρους κυριαρχείται από φάουλ και βολές, παρά επιθετικές ευκαιρίες, με το παιχνίδι να σταματάει σε πολλά σημεία.

Ο Χάνλαν αντεπιτίθεται, όμως φαίνεται να είναι ο μόνος που επιχειρεί να μειώσει την απόσταση στο σκορ που έχει φτάσει στους +9 για τον Κολοσσό, με τον Μομίροφ να βρίσκει κενά στην άμυνα, τα οποία καταλήγουν σε εύστοχα τρίποντα.

Το τέταρο δεκάλεπτο ξεκινά με διαφορά +10 υπέρ του Κολοσσού, κάτι που καλείται ο Άρης να αλλάξει άμεσα.

Η ένταση και ο ρυθμός από την πλευρά του Αυτοκράτορα, κορυφώνεται στα μέσα του τέταρτου δεκάλεπτου, οδηγώντας τον Κολοσσό σε διαδοχικά λάθη. Ο Γουίλιαμς σκοράρει τρίποντο σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή και πλησιάζει απειλητικά τον Κολοσσό με 64-72.

Τρία λεπτά πριν το τέλος ο Κάουαν έρχεται με δυνατή λύση, το τρίποντο που επιτρέπει στον Άρη να φέρει την ανατροπή (69-73).

Η εκρηκτικότητα των γηπεδούχων προσπαθεί να σταθεροποιηθεί 1 και μισό λεπτό πριν το σφύριγμα της λήξης, χωρίς να μπορεί να ξεπεράσει την διαφορά των 7 πόντων (72-79). Το τελικό σκορ διαμορφώνεται σε 81-85, μετά από τεχνική ποινή της διαιτησίας στον Κάουαν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button