Μπάσκετ

Με τις άμυνες στη Βαρκελώνη, κουρασμένο το Λαύριο

Το Λαύριο προσπαθεί να ανταποκριθεί με επάρκεια σε δύο διοργανώσεις και το πρόσημο είναι θετικό στο Basketball Champions League, μετρώντας δύο νίκες και μία ήττα στον 3ο όμιλο.

Η πλήρης αξιολόγηση της sportingbet 

5581. Νίζνι – Λαύριο (18:00)

Έχει εκμεταλλευτεί το ΣΕΦ, όπου δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια του, ενώ στο τελευταίο του ευρωπαϊκό ματς επικράτησε της Νίζνι με 95-86 στην παράταση. Η ρωσική ομάδα είναι εκείνη που παίζει με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο γκρουπ. Έχει ανεβάσει «στροφές» τελευταία στη VTB League με τρεις διαδοχικές νίκες. Το Λαύριο βγάζει την κούραση εντός συνόρων, όπου έχει ρεκόρ 4-3 και προέρχεται από δύο σερί ήττες.

➥ Επιλέγουμε τη νίκη της Νίζνι με χάντικαπ 6 πόντους διαφορά, σε απόδοση 2.20.

5609. Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22:00)

Είναι το ματς της βραδιάς. Η Μπαρτσελόνα έχει ρεκόρ 8-2 στην Ευρωλίγκα και μετά τις δύο σερί ήττες σε Τελ Αβίβ (από τη Μακάμπι με 85-68) και Μιλάνο (από την Αρμάνι με 75-70) ξέσπασε στην Μπασκόνια, την οποία και συνέτριψε με 93-67 στη Βαρκελώνη. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέστρεψε και αυτή στις νίκες, πολύ πιο δύσκολα, επικρατώντας της Μακάμπι με 74-73 στη Ρωσία ύστερα από τρεις διαδοχικές ήττες στο θεσμό. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει σημαντικές επιστροφές παικτών και θέλει να βελτιώσει το ρεκόρ της, που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο 5-4.

➥ To ταλέντο των ομάδων «δείχνει» υψηλό σκορ, αλλά σε τέτοια ματς πάντα τον πρώτο λόγο θα έχουν οι άμυνες. Έτσι, επιλέγουμε το Under στους 152,5 πόντους με απόδοση 1.91.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button