Ποδόσφαιρο

Μετά από 44 χρόνια, το Περού πάει τελικό

Η ομάδα του Γκαμπριέλ Γκερέκα έδειξε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την Χιλή ότι θέλει πολύ αυτή την πρόκριση και σε συνδυασμό με έναν συγκλονιστικό Πέδρο Γκαγιέσε στα γκολποστ, το πέτυχε παίρνοντας την νίκη με 3-0 σκορ. Η προηγούμενη φορά ήταν το 1975..

Το Περού στον σημερινό ημιτελικό συνέτριψε την Χιλή και με σκορ 0-3 πέρασε στον τελικό κόντρα στην διοργανώτρια Βραζιλία. Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης έβαλε στο 21′ ο Έντισον Φλόρες, ενώ στο 38′ έγινε το 0-2 από τον Γιόσιμα Γιουτόν. Η Χιλή προσπάθησε να αντιδράσει αλλά βρήκε απέναντι της έναν Γκαγιέσε “on fire” (απέκρουσε και πέναλντι του Βάργκας στις καθυστερήσεις). Τον θρίαμβο ολοκλήρωσε ο Πάολο Γκερέρο στο 90+1′ με το 0-3.

Ο μεγάλος τελικός του Copa America θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (07/07) στις 11μμ (ώρα Ελλάδας).

Οι δύο ενδεκάδες:

Χιλή(Ρεϊνάλδο Ρουέδα) :Αρίας, Ισλα, Μεδέλ, Μαριπάν (89’ Καστίγιο), Μποσεζούρ, Βιδάλ, Πούλγκαρ, Αρανγκουίθ, Φουενζαλίδα (46’ Σαγκάλ), Σάντσες, Βάργκας.

Περού(Γκαμπριέλ Γκερέκα) :Γκαγιέσε, Αντβινκούλα, Ζαμπράνο, Αμπράμ, Τραούκο, Τάπια, Γιοτούν, Καρίγιο (71’ Πόλο), Κουέβα (80’ Μπαγιόν), Φλόρες (50’ Γκονζάλες), Γκερέρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button