Ποδόσφαιρο

Μάντζιος: «Μας αρέσει που ο Άρης είναι στην κορυφή, κοιτάμε πάντα το επόμενο παιχνίδι»

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης έκανε ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά όσα είπε στα κανάλια novaposrts:

Για το παιχνίδι του Αρη με τον Απόλλωνα είπε: “Σίγουρα θα ήτανε καλό να παίζουμε στην έδρα μας. Όπως και να έχει, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, πολύ πειθαρχημένοι, πολύ συγκεντρωμένοι. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Θέλουμε και μετά την διακοπή να ξεκινήσουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης”.

Για τις εργασίες που γίνονται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” είπε: “Ο Άρης είναι μια ομάδα που έχει αρκετή ποιότητα. Έχοντας ένα καλό αγωνιστικό χώρο σε βοηθάει να αποδίδεις καλύτερα. Θεωρώ ότι θα είναι καλό για όλους, όλοι οι αγωνιστικοί χώροι να είναι σε εξαιρετική κατάσταση”.

Για τον Απόλλωνα είπε: “Γνωρίζουμε την ομάδα του Απόλλωνα θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, πολύ πειθαρχημένοι για τον μοναδικό στόχο που έχουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Για το διάστημα της διακοπής είπε: “Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την ομάδα σε πολλούς τομείς. Δώσαμε έμφαση σε κομμάτια με τακτική και στη φυσική κατάσταση. Ηταν μία εβδομάδα που η ομάδα την είχε ανάγκη. Η διακοπή μας έκανε καλό θέλαμε να δουλέψουμε. Δουλέψαμε καλά, τα παιδιά ανταποκριθήκανε καλά. Ο στόχος είναι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι, μέρα με τη μέρα, να βελτιώνεται”.

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού είπε: “Όταν κερδίζεις, παίρνεις βαθμούς. Αυτό, αυτομάτως, φτιάχνει την ψυχολογία στην ομάδα. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει τα παιδιά να δουλέψουν. Και όταν δουλεύεις στο γήπεδο μέσα στην εβδομάδα σίγουρα θα έρχονται και τα αποτελέσματα.

Σίγουρα μας αρέσει που ο Αρης βρίσκεται στην κορυφή. Θα πρέπει όμως να έχουμε το κεφάλι χαμηλά. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο και πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στο επόμενο παιχνίδι που έρχεται”.

Για το αν κάποιος ή κάποιοι από τους νέους παίκτες θα είναι στην αποστολή είπε: “Μέχρι τελευταία στιγμή θα το αξιολογήσουμε και σίγουρα κάποια παιδιά -αν όχι όλα- θα είναι κοντά μας. Είναι παιδιά που έχουν όρεξη, κίνητρο.

Νομίζω ότι η οικογένεια του Αρη τους έχει δεχτεί πάρα πολύ καλά. Ανήκουν σε μια οικογένεια και αυτό φαίνεται και από την καθημερινότητα και στην προπόνηση ότι τα παιδιά του Αρη είναι μια καλή οικογένεια”.

Για το ρόστερ, μετά και τις μετεγγραφές που έγιναν, είπε: “Ολοκληρώθηκε το ρόστερ. Από εκεί και πέρα, και τα παιδιά θέλουνε χρόνο. Κάποια παιδιά ήταν εκτός προπονήσεων, δεν ήταν σε ομάδες με προετοιμασία ή ήτανε με ομάδες που έκαναν προετοιμασία αλλά δεν είχανε παιχνίδια. Όλο αυτό χρειάζεται χρόνο για να ενσωματωθούν και τα παιδιά αλλά και η ομάδα, να αποκτήσουμε μία ομοιογένεια”.

Πρόσθεσε: “Είμαι ευχαριστημένος είναι ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ. Υπάρχουν καλοί χαρακτήρες, υπάρχουν καλά αποδυτήρια και θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι, μέρα με τη μέρα θα είμαστε ακόμη καλύτεροι”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button