Μπάσκετ

Λόκετ: Ο ορισμός του μαχητή, βάζει δύσκολα στον Καστρίτη

Λόκετ, Κλόμπουτσαρ και Χάνλαν είναι οι τρεις παίκτες που θα συμπληρώσουν δύο θέσεις ξένων για το ΠΑΟΚ-Άρης, με την απόφαση που έχει να πάρει ο Γιάννης Καστρίτης να μην είναι καθόλου εύκολη.

Πριν μία εβδομάδα ο Γιάκα Κλόμπουτσαρ είχε κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ ο Έρικ Λόκετ φαινόταν πως χάνει έδαφος. Επειδή όμως στο μπάσκετ οι ισορροπίες είναι λεπτές, όλα πλέον είναι ανοιχτά.

Αν ο Χάνλαν παίξει τότε θα πρέπει να παρθεί η απόφαση από τον Γιάννη Καστρίτη να «κοπεί» κάποιος. Το σίγουρο είναι ότι ο Λόκετ δεν πέφτει… δίχως μάχη.

Ο Αμερικανός έδωσε για άλλη μία φορά το 101%, δείχνοντας ότι δεν θα σταματήσει να παλεύει ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Ενάντια στο Περιστέρι είχε 8 πόντους με 3/7 προσπάθειες και 2/2 βολές, ενώ συμπλήρωσε την στατιστική του με 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Όλα αυτά την στιγμή που συνεχίζει να βγάζει απίστευτη ενέργεια, αλλά και να έχει κερδίσει τον σεβασμό κάθε Αρειανού, ότι και αν συμβεί στην συνέχεια της σεζόν.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button