Διεθνή

Λίγες στροφές πριν το Μουντιάλ

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους. Το Ισπανία – Ιταλία είναι το μεγαλύτερο ματς του διημέρου σε μια αναμέτρηση τελικός για το Μουντιάλ.

Οι Ισπανοί παίζουν για δυο αποτελέσματα αλλά ψήνομαι να ρισκάρω με τους Ιταλούς που πληρώνουν και καλά. Οι Ιταλοί δείχνουν να έχουν πάρει τον αέρα των αντιπάλων τους μετά το 2-0 στο Euro και την ισοπαλία στον πρώτο γύρο. Διπλό και από κοντά το γκολ – γκολ.

Η Ιρλανδία έχει εκπληκτική παράδοση με την Γεωργία την οποία έχει κερδίσει και τις οκτώ φορές που την αντιμετώπισε ενώ σκέφτομαι να ασχοληθώ και με την Ουαλία. Οι Ουαλοί που διατηρούν το αήττητο (με πέντε ισοπαλίες) μπορούν να πάρουν μια οριακή έστω νίκη απέναντι στην Αυστρία που δεν φοβίζει.

Πολύ καλή περίπτωση το διπλό των Ισλανδών που δείχνουν συνέπεια και θα έχουν και πολύ κόσμο στην Φινλανδία. Η Φινλανδία απογοητεύει μέχρι τώρα.

Στην Serie B η Μπρέσια πετυχαίνει το Παλέρμο με πολλές απώλειες λόγω των Εθνικών Ομάδων και στην Σκωτία κρατάμε το over στο Πίτερχεντ – Άνναν.

Στους αγώνες της Κυριακής ξεχωρίζει ο αγώνες της Εθνικής μας με το Βέλγιο. Πολλοί θα ποντάρουν στο διπλό βλέποντας την εικόνα της ομάδας με την Εσθονία αλλά είμαι από αυτούς που αντιμετωπίζουν τους αγώνες της Εθνικής με συναίσθημα και λέω να ασχοληθώ με την ισοπαλία.

Η Σουηδία λογικά κερδίζει την Λευκορωσία ενώ έχουν ενδιαφέρον οι τιμές του no goal στο Ν. Φερόε – Πορτογαλία.

Στην Νορβηγία αξίζει το ρίσκο με το διπλό της Σταρτ στην γειτονική έδρα της Γιέρβ και στην Κολομβία μπόλικη ισοπαλία έχει το Μεντεγίν – Σάντα Φε.

Στους αγώνες της Δευτέρας κρατάμε την Σαλερνιτάνα στην Serie B (έχει προηγούμενα με την Τερνάνα) και θα ρισκάρω με την ισοπαλία στο ΓΚΑΪΣ – Εργκρίτε. Η αναμέτρηση αποτελεί ντέρμπι με τις δυο ομάδες να μοιράζονται το ίδιο γήπεδο και τρία τελευταία τους ήρθανε 0-0.

ΠΗΓΗ: www.dumspirobet.net

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button