Μπάσκετ

«Κομμάτι της καρδιάς μου ο Άρης! Τεράστια προσθήκη ο Γιαννάκης»

Ο Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη και ο «ήρωας» της τελευταίας στιγμής στον τελικό του Champions Cup το 2003 στο Nick Galis Hall που έδωσε την νίκη στον Άρη αλλά και το δεύτερο αστέρι στον «Αυτοκράτορα» φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στο «αθλητικό X-PRESS».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την  στιγμή που «σήκωσε» τον Άρη ψηλά με εκείνο το τρομερό ριμπάουντ είπε:

Θα μου μείνει αξέχαστη για πάντα εκείνη την στιγμή, θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Τρομερές στιγμές. Το ριμπάουντ που είχα πάρει μετά την χαμένη βολή του Σόλομον ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί «όρμησα» μέσα σε δύο «βουνά». Αξέχαστη η στιγμή με τον κόσμο να σχηματίζει ένα «ποτάμι» και να μας αγκαλιάζει. Μετά το παιχνίδι νιώσαμε σαν πετούσαμε στον ουρανό. Ο Άρης θα είναι για πάντα κομμάτι της καρδιάς μου!

Για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή είπε:

Αλεξανδρής για μένα δεν είναι μόνο προπονητής αλλά ένας μπασκετικός «πατέρας» και τον ευχαριστώ πολύ όλα, έμαθα και μαθαίνω πολλά δίπλα του.

Για το ποιον ρόλο ξεχωρίζει περισσότερο είπε:

Νομίζω ότι για εμένα είναι πιο όμορφο που είμαι προπονητής παρά σαν παίκτης αλλά και τα δύο έχουν την ομορφιά τους.

Για την επιστροφή Γιαννάκη στον Άρη είπε:

Η επιστροφή Γιαννάκη ήταν για εμένα η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει ο Άρης την δεδομένη στιγμή. Είναι ένα τεράστιο όνομα ο Γιαννάκης και ξέρω με την επιστροφή του στον σύλλογο ο Άρης έβαλε μια γερή βάση, καθώς για τον Γιαννάκη θα έρθουν οι παίκτες κλπ και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα στρώσει.

Για την τωρινή του ενασχόληση είπε:

Είμαι βοηθός προπονητή στον Ηρακλή αλλά ο Άρης θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά. Πιστεύω θα πάμε καλά με τον Ηρακλή, χρειάζεται χρόνο η ομάδα για να στρώσει. Με τον Κακαλούδη τα πάμε πολύ καλά, έχουμε άλλη σχέση λόγω ότι υπήρξαμε συμπαίκτες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button