Ποδόσφαιρο

Κατέθεσαν σε fake λογαριασμό τα χρήματα για τον Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ!

Ένα απίθανο περιστατικό, που είναι ικανό να προκαλέσει την «έκρηξη» του Δημήτρη Μελισσανίδη, εντός της ΠΑΕ ΑΕΚ σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στην «Ένωση»!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Live Sport, οι «κιτρινόμαυροι» έλαβαν ένα mail που έδειχνε πως ήταν από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, η οποία ζητούσε η δεύτερη δόση για τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία – ύψους 550.000 ευρώ! – να κατατεθεί σε έναν άλλο τραπεζικό λογαριασμό.

Οι υπάλληλοι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, χωρίς να επικοινωνήσουν με τους Ισραηλινούς συναδέλφους τους για να επιβεβαιώσουν την αλλαγή του λογαριασμού, προχώρησαν στην καταβολή της δόσης.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, η Μπεϊτάρ επικοινώνησε με την ΑΕΚ και ζήτησε το νλόγο για τον οποίο δεν έχει κατατεθεί την προκαθορισμένη ημερομηνία η δεύτερη δόση!

Τότε σήμανε συναγερμός στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και με τις κατάλληλες επαφές, αποφεύχθηκε ένα τρελό κάζο, που θα είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν φτερά 550.000 ευρώ!

Χρειάστηκε, βέβαια, η παρέμβαση του εισαγγελέα για να μπλοκαριστεί ο λογαριασμός και να επιστρέψουν, όπως φαίνεται, τα χρήματα στην ΑΕΚ για να γίνει εκ νέου η καταβολή στην ομάδα της Ιερουσαλήμ.

Όλο αυτό, όμως, φαίνεται πως δεν θα περάσει έτσι από τον Μελισσανίδη, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τι ακριβώς πήγε να γίνει και να χαθεί ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό ποσό από την ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button