Διεθνή

Και επίσημα στην Παρί ο Μπαμπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν ολοκλήρωσε και τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών, καθώς έκανε δικό της, αρχικά ως δανεικό, τον 19χρονο wonderkid, Κιλιάν Μπαπέ, από την Μονακό, που θα κοστίσει συνολικά 180 εκατ. ευρώ.

Και η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών ανήκει επίσης στην Παρί. Υστερα από μια καταπληκτική σεζόν στην οποία έβαλε 15 γκολ και κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας και σκόραρε 6 φορές στο Champions League φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά με τους Μονεγάσκους, ο Κιλιάν Μπαπέ είχε στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του. Τα περισσότερα από τα top-clubs της Ευρώπης παρακολουθούσαν την περίπτωσή του, όμως κατά βάθος ήξεραν ότι χρειάζεται τεράστιο ποσό για να τον πάρουν, όμως η Παρί δεν είχε τέτοια θέματα.

Το club της γαλλικής πρωτεύουσας βρήκε τη φόρμουλα έτσι ώστε να αποφύγει προβλήματα με το Financial Fair Play και πέτυχε deal με την Μονακό από την οποία τον πήρε ως δανεικό για έναν χρόνο. Στο συμβόλαιό του μπήκε υποχρεωτική option αγοράς ύψους 145 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά η απόκτησή του θα κοστίσει 180 εκατ. (35 σε μορφή μπόνους). Ο Γάλλος επιθετικός υπέγραψε για πέντε χρόνια.

«Δελεάστηκα από το project που έχει ο σύλλογος και που είναι ένα από τα πλέον φιλόδοξα στην Ευρώπη», αιτιολόγησε την απόφασή του να πάει στο Παρίσι κι όχι κάπου αλλού ο πιτσιρικάς παικταράς και άπαντες πλέον περιμένουν να δουν την ανέλιξή του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button