Μπάσκετ

Κάιζερ: «Προπονητής με δυνατότητες και ποιότητα ο Καμπερίδης-Είναι ευλογία που ήρθε στον Άρη»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Ραντεβού με την σπυριάρα» φιλοξενήθηκε ο Μάικλ Κάιζερ.

Ο πρώην παίκτης των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για τον νέο προπονητή της ομάδας, τον Σάββα Καμπερίδη, ανέφερε μερικά από τα χαρακτηριστικά του και δηλώνει σίγουρος πως ο Άρης μπορεί να σώσει την παρτίδα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Ιάσονα Μίσχο και Βάιο Κουκουζέλη:

Σου έχει λείψει η Θεσσαλονίκη, η ομάδα, ο κόσμος;

Μου λείπουν όλα, κάθε μέρα. Ακόμη περισσότερο όμως μου λείπουν ο κόσμος και τα παιδιά από την ομάδα.

Ποια είναι η γνώμη σου για τον νέο προπονητή του Άρη, Σάββα Καμπερίδη;

Είναι μια ευλογία η πρόσληψη του Σάββα Καμπερίδη στον Άρη. Πίστευα σε αυτόν, είναι ένας άνθρωπος που αξίζει, που έχει δυνατότητες και ποιότητα. Τώρα έχει την ευκαιρία να το δείξει και θεωρώ πως θα βοηθήσει πολύ και τα παιδιά.

Θεωρείς πως είναι η κατάλληλη επιλογή για τον Άρη αυτή την στιγμή;

Ναι, είναι η καλύτερη επιλογή! Νιώθω πως θα μπορούσε και τα προηγούμενα χρόνια να βρίσκεται στον Άρη, να είχε αναλάβει ως πρώτος προπονητής. Έχει την εμπειρία, ξέρει πως λειτουργούν τα πράγματα στην Ελλάδα. Και εγώ στον Άρη ήρθα λόγω του Σάββα Καμπερίδη, εκείνος με έπεισε.

Πως είναι ως προπονητής; Τι να περιμένουμε από αυτόν;

Είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, δουλεύει και στο τακτικό κομμάτι σε υψηλό επίπεδο αλλά και ως προσωπικός προπονητής. Προσπαθεί και βοηθά τους παίκτες να βελτιώσουν τα ατομικά τους χαρακτηριστικά. Του εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα.

Είσαι αισιόδοξος για το μέλλον του Άρη;

Σίγουρα δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον αλλά ξέρω τι έχει κάνει, ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Πέρσι που ήμασταν σε μια πολύ κακή κατάσταση, είχαμε ρεκόρ 2-8 μας βοήθησε. Με αυτόν ως προπονητή πολλά πράγματα μπορούν να γίνονται καλύτερα και για το μέλλον.

Μπορούν οι παίκτες όπως π.χ οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Δημήτρης Φλιώνης να βγάλουν τον Άρη από αυτό το αδιέξοδο;

Ναι φυσικά. Ιδίως αυτά τα δύο παιδιά. Ο Λευτέρης είναι ο ηγέτης, γνωρίζω πως ήταν τραυματίας αλλά μπορεί να βοηθήσει. Είναι παιδιά στα οποία μπορείς να στηριχτείς και μαζί με τον κόουτς Σάββα, να αλλάξουν την κατάσταση.

Τι θυμάσαι από τον Άρη; Ποια ήταν η καλύτερη σου στιγμή εδώ;

Φυσικά είμαι χαρούμενος που ήμουν στην ομάδα αλλά αυτό που μου έχει μείνει περισσότερο από τον Άρη είναι ο κόσμος του. Αν και δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες του, ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή, μας στήριζε και είναι κάτι το οποίο σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Πως αποφάσισες να επιστρέψεις πίσω στις Η.Π.Α;

Είμαι ευγνώμων που κατάφερα να φέρω κάποια πράγματα στην σωστή σειρά τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά στην Ελλάδα και τώρα επέστρεψα εδώ. Ήρθα εδώ στις Η.Π.Α για να είμαι πιο κοντά στην οικογένεια μου, να έχω την ευκαιρία να δείξω περισσότερο τον εαυτό μου, να δείξω περισσότερα από το ταλέντο μου, να είμαι κοντά στο NBA ή ακόμη και να είμαι καλύτερος σε περίπτωση που γυρίσω κάποια στιγμή στην Ευρώπη.

Βλέπουμε ότι πλέον σουτάρεις και τρίποντα, είναι μια προσθήκη στο παινχίδι σου;

Όχι όχι, εγώ πάντα σούταρα τρίποντα απλώς δεν μου δινόταν η ευκαιρία να το δείξω πάραπολύ. Φέτος μου δίνονται περισσότερες ευκαιρίες να το δείξω. Και πέρσι βέβαια βοηθήθηκα σε αυτό το κομμάτι από τους ανθρώπους του Άρη και συγκεκριμένα από τον Δημήτρη Νικολαϊδη.

Είναι και πάλι μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη..

Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό, είναι πολύ καλός προπονητής.

Eύχεσαι να σου δοθεί η ευακαιρία να παίξεις και εσύ στο NBA;

Φυσικά, αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος όλων, θέλω να το κάνω αυτό αν μου δοθεί η ευκαιρία. Θέλω να δείξω τον εαυτό μου και το τι αξίζω, να καταλάβουν όλοι τι μπορώ να κάνω και να προσφέρω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω και την οικογένεια μου.

Στο Orlando αγωνίζεται και ένας παίκτης που αγωνιζόταν παλιότερα στην Ελλάδα, ο Κεν Μπιρτς, έχετε μιλήσει;

Δεν μου έχει δοθεί αυτή η ευκαιρία αλλά γνωριζόμαστε από το high school που ήμασταν αντίπαλοι. Είχα δει και αρκετά παιχνίδια του στην Ελλάδα και αυτό λειτούργησε σαν έναν «δάσκαλος» και του έδωσε κίνητρο για να έρθει στην χώρα.

Σκέφτεσαι να έρθεις στην Ελλάδα είτε για να παίξεις μπάσκετ είτε ακόμη και για διακοπές;

Πρόσφατα μιλούσα για αυτό, να ετοιμάσω ένα ταξίδι. Ήθελα να δω τους φίλους μου, τα παιδιά και τον κόουτς Σάββα. Θα ήθελα, το σκέφτομαι να ξαναπαίξω κάποια στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ποιο είναι το μήνυμα σου για τον κόσμο του Άρη;

Ευχαριστώ πολύ τους φίλους της ομάδας. Όταν ήρθα, με βοήθησαν να μείνω σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Θέλω και ελπίζω να επιστρέψει ο Άρης στις παλιές μέρες της δόξας του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button