Ποδόσφαιρο

Η υπεύθυνη του «Naoussa Mount Resort» μιλάει στο YellowRadio.gr για την προετοιμασία του Άρη

Η αποστολή του Άρη ετοιμάζει… βαλίτσες για να ταξιδέψει αύριο στη Νάουσα, εκεί όπου θα «χτιστεί» η ομάδα της νέας σεζόν. Το YellowRadio.gr είχε κάνει πρόσφατα μία αυτοψία στις εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο, στο οποίο θα μείνουν οι «κίτρινοι» (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Σήμερα, μία μέρα πριν την αναχώρηση της αποστολής, το YellowRadio.gr φρόντισε να επικοινωνήσει με την Ιωάννα Τσαρνούχα, υπεύθυνη του «Naoussa Mountain Resort» στο οποίο θα φιλοξενηθεί το διάστημα της προετοιμασίας η ομάδα του Άρη.

Είναι έτοιμο το resort για τη φιλοξενία της αποστολής του Άρη;

«Είναι χαρά μας που για τέταρτη χρονιά η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιλέγει το Naoussa Mountain Resort για την προετοιμασία της ομάδας. Πάντα συνεπείς στην φιλοξενία και την ποιότητα παροχής υπηρεσιών, η διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες μιας ομάδας ευρωπαϊκού επιπέδου όπως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Τι παροχές προσφέρει το ξενοδοχείο για τους παίκτες;

«Το Naoussa Mountain Resort είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο προπονητικό κέντρο σχεδιασμένο στοχευμένα για την άρτια ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας ποδοσφαιρικών ομάδων. Διαθέτει ένα κύριο γήπεδο ποδόσφαιρου, ένα μικρότερο βοηθητικό, γυμναστήριο, σάουνα, εξωτερική πισίνα αποθεραπείας, εστιατόριο και έναν πλήρως ανακαινισμένο lounge café».

NAOUSSA MOUNTAIN RESORT - 3-5 Πηγάδια

Υπάρχει ειδική μέριμνα και για το μενού του εστιατορίου του ξενοδοχείου από τους ανθρώπους του Άρη;

«Το μενού καταρτίστηκε από τον διατροφολόγο της ομάδας σε συνεργασία με το ξενοδοχείο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες θερμιδικές ανάγκες των παικτών για το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας».

Υπάρχει κάτι που ζήτησαν οι άνθρωποι του Άρη από εσάς για τις μέρες που θα μείνουν στο resort σας;

«Η μακροχρόνια συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ έγκειται στο αίσθημα εμπιστοσύνης, καλής φιλοξενίας και ποιοτικών υπηρεσιών που αποτελούν την ταυτότητα του Naoussa Mountain Resort. Στη βάση αυτή, οι απαιτήσεις των ιθυνόντων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ικανοποιούνται από το προσωπικό του ξενοδοχείου».

Άρης: Στη Νάουσα η προετοιμασία της ομάδας (pic) | sportime.gr

Γιατί το ξενοδοχείο και η γύρω περιοχή είναι ιδανική για προετοιμασία μιας ομάδας;

«Το Naoussa Mountain Resort βρίσκεται σε υψόμετρο 1300 μέτρων, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες προπόνησης σε χαμηλές θερμοκρασίες που δεν ξεπερνάνε τους 23 C, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Επιπλέον των εγκαταστάσεων, το κυρίως γήπεδο βρίσκεται ακριβώς  μπροστά των κτιρίων του ξενοδοχείου, δίνοντας την δυνατότητα σε παίχτες και τεχνικό team της άμεσης πρόσβασης σε όλες τις κτιριακές εγκαταστάσεις, χωρίς την χρήση μεταφορικών μέσων. Χαρακτηριστικό των ανθρώπων του Naoussa Mountain Resort αποτελεί η διαμόρφωση περιβάλλοντος φιλοξενίας, η ποιότητα υπηρεσιών και η διάθεση εξυπηρέτησης για την δημιουργία μιας θετικής εμπειρίας διαμονής.

 Η περιοχή ενδείκνυται για τη χρήση των δασικών διαδρομών σαν μέρος του προπονητικού προγράμματος, σε συνδυασμό με την δυνατότητα αποθεραπείας των παικτών στα νερά των φυσικών πηγών».  

Φαντάζομαι αυτούς τους δύσκολους καιρούς με τον κορονοϊό οι κρατήσεις έχουν μειωθεί, οπότε η προετοιμασία του Άρη στο ξενοδοχείο αποτελεί μία οικονομική «ανάσα»;

Στη δύσκολη αυτή οικονομική και κοινωνική συγκυρία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ του Naoussa Mountain Resort και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ενισχύεται με την παρουσία της ομάδας για μια ακόμη χρονιά, παρά τις αντιξοότητες που επήλθαν από την πανδημία του COVID-19.   

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button