Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ημερομηνία του φιλικού με Σάλκε, το γήπεδο και τα… εισιτήρια (pic)

Ο Άρης θα δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό με τη Σάλκε, μία ομάδα υψηλού επιπέδου, αγωνιζόμενη σε κορυφαίο πρωτάθλημα, όπως αυτό της Bundesliga.

Όπως ενημέρωσε πρώτο το YellowRadio.gr ο Άρης απάντησε θετικά στην πρόταση της Σάλκε για φιλικό αγώνα. Οι «κίτρινοι» θα ανακοινώσουν επίσημα αύριο πληροφορίες σχετικά με την αναμέτρηση, όμως προκύπτουν ήδη μερικά στοιχεία από τους Γερμανούς.

Η πρώτη πληροφορία που διαρρέει από την Αλκμήνης είναι ότι το φιλικό θα δοθεί σε Αυστριακό έδαφος. Εκεί κάνει την καλοκαιρινή προετοιμασία της η Σάλκε και συγκεκριμένα στην πόλη Λένγκεφελντ.

Stadium in Längenfeld
Σε αυτό το γήπεδο κάνει προετοιμασία η Σάλκε και φιλοξενεί αντιπάλους

Οι «μπλε» βρίσκονται στο Λένγκεφελντ από τις αρχές Αυγούστου και αποφάσισαν πως θα παίξουν οκτώ φιλικά ματς συνολικά. Τρία παιχνίδια έχουν παίξει μέχρι στιγμής, με τις Όσναμπρουκ, Βερλ και Έρντινγκεν, και κέρδισαν μόνο το πρώτο.

Για τη συνέχεια, έχουν προγραμματισμένο ένα φιλικό με τη Βέρτσμπουργκ Κίκερζ στις 24 Αυγούστου. Στις 28 Αυγούστου έχουν «κλείσει» δύο φιλικά αλλά δεν έχουν αποκαλύψει τους αντιπάλους, οπότε είναι προφανές πως ο Άρης βρίσκεται σε αυτήν την ημερομηνία, απλά δεν έχει επισημοποιηθεί.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι φίλοι του Άρη από την Αυστρία (ή τις γειτονικές χώρες) ενδεχομένως να μπορούν να παρακολουθήσουν από το γήπεδο το φιλικό με τη Σάλκε.

Η Γερμανική ομάδα ενημέρωσε τους φίλους της πως στο φιλικό με τη Βέρτσμπουργκ θα διαθέσει 730 εισιτήρια για φιλάθλους, δηλαδή λιγότερα από τις θέσεις του γηπέδου, ώστε να υπάρχουν αποστάσεις. Από τα 730, τα 500 είναι για τους φίλους των «μπλε» και τα 230 για τους τυπικά φιλοξενούμενους.

Η τιμή τους είναι 12 ευρώ, ενώ για παιδιά 12 έως 18 ετών, για μαθητές και συνταξιούχους 8 ευρώ. Για παιδιά κάτω των 12 είναι ελεύθερη η είσοδος. Αυτό σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα πως θα ισχύει και για το φιλικό με τον Άρη, όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο εφόσον δεν βγει ανακοίνωση εκατέρωθεν.

Περισσότερες αναλυτικές και επίσημες πληροφορίες αύριο (24/8).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button