Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη για το ντέρμπι!

Μόνο κάποιες αναγκαστικές αλλαγές θα έχει το βασικό σχήμα των κιτρινόμαυρων, για το σημερινό (02/02, 19.30) παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τραυματισμών του Φακούντο Μπερτόγλιο, αλλά και του Κρίστιαν Γκάνεα, ενώ υπάρχει και η απουσία του Τζίμι Τζέγκο που αποχώρησε από την ομάδα και έτσι και αλλιώς θα έλειπε από το σημερινό ντέρμπι. Από την άλλη πλευρά για πρώτη φορά μπήκαν στην αποστολή οι Λουίς Πάλμα και Σεΐχ Ντουκουρέ.

Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί για μία ακόμη φορά ο Μάριος Σιαμπάνης, που θα έχει μπροστά του στο κέντρο της άμυνας του Φαμπιάνο Λέινσμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς. Δεξιά θα βρίσκεται ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και αριστερά, λόγω και της απουσίας του Γκάνεα, θα παίξει ένας εκ των Λούμορ ή Σάκιτς, με τον Γκανέζο να έχει το προβάδισμα.

Η τριάδα στα χαφ με τους Λούκας Σάσα, Χαβιέ Ματίγια και Μπαντού Εντιαγέ θα διατηρηθεί, με τον Σενεγαλέζο να παίζει λίγο πιο μπροστά από τους άλλους δύο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, έχοντας τους Ντάνιελ Μαντσίνι και Χουάν Ιτούρμπε στα άκρα, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button