Ποδόσφαιρο

Η περίπτωση του Μπαντού Εντιαγέ!

Ο Σενεγαλέζος δεν αγωνίστηκε για πρώτη φορά ούτε λεπτό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, παρότι ήταν διαθέσιμος για τον προπονητή του.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε σε όλους η μη χρησιμοποίηση του Μπαντού Εντιαγέ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Όχι τόσο η μη παρουσία του στη βασική ενδεκάδα, καθώς δεν τα είχε πάει καλά στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν και είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο, αλλά το ότι δεν αγωνίστηκε ούτε ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Σενεγαλέζος χαφ είναι από τους ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο Πρωτάθλημα με τους κιτρινόμαυρους, καθώς ανήκει στον βασικό κορμό της ομάδας. Η μη χρησιμοποίησή του από τον Χερμάν Μπούργος είχε να κάνει κυρίως με θέματα τακτικής, καθώς ο τεχνικός του Άρη θεωρούσε ότι η ομάδα θα λειτουργούσε καλύτερα με τους υπόλοιπους παίκτες.

Ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Εντιαγέ μπαίνει στα βασικά πλάνα του Μπούργος και είναι πολύ πιθανή η επιστροφή στη βασική ενδεκάδα των κιτρινόμαυρων. Ο προπονητής του Άρη έχει ανοίξει αρκετά το ροτέισον της ομάδας, με αποτέλεσμα παίκτες που θεωρούνταν βασικοί, όπως οι Εντιαγέ, Σούντγκρεν και Γκάμα να μην αγωνίζονται στα τελευταία παιχνίδια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button